konec FK Mladá Boleslav – Bohemians Praha 1905
4:1
(0:0)
Komentuje: Milan Huppert
 
To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou.
 
Fotbalisté Mladé Boleslavi v rámci 11. kola FORTUNA:LIGY potvrdili roli favorita a na domácím stadiónu porazili Bohemians Praha 1905 4:1. Po bezbrankovém prvním poločase udeřili ve druhém dějství jako první hosté, po stříleném centru Květa se prosadil střídající David Puškáč. Domácí mužstvo inkasovaný gól nakopl a ve zbývajícím průběhu střetnutí nadělili soupeři čtyři kousky. Vyrovnání zařídil Ewerton, o obrat se zasloužil parádní střelou z přímého kopu David Jurásek. Posléze se prosadili i dva střídající hráči, a sice Daniel Fila, z penalty v nastaveném čase nezaváhal Jiří Skalák.

Svěřenci kouče Jarolíma se díky vítězství vyšvihli tabulkou na šestou příčku, pražská Bohemka zůstává na desáté příčce.
 
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:18.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+4
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Penaltu si vzal na starosti sám faulovaný JIŘÍ SKALÁK. Zvolil exekuci à la panenka a uspěl, Bačkovský skočil k pravé tyčce.
 
90+3
Poměrně dlouho se čekalo na finální verdikt a ten je takový, že se bude kopat penalta! Mladá Boleslav má šanci ještě zvýraznit své vítězství.
 
90+2
Tak pozor! Po přerušení hry Tomáš Batík ukázal na sluchátko a po konzultaci s videorozhodčím se jde sám na inkriminovaný okamžik podívat na obrazovku.
 
90+1
Opět domácí chtěli odpískání pokutového kopu, a to poté, co Michael Ugwu trefil Jiřího Skaláka. Hra zatím pokračuje.
 
90
Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
 
89
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Douděrovu nahrávku si DANIEL FILA sklepl za sebe, načež se otočil zpátky k bráně soupeře a z hranice šestnáctky vypálil tvrdou střelu, jíž pomohla do sítě pravá tyč.
 
89
Nově příchozímu Denisu Valovi se centr nepovedl, přesto se po bloku Dancáka odrazil míč k Ugwuovi. Nigérijec chtěl vybojovat rohový kop, ale od jeho levé nohy se míč odrazil mimo hrací plochu.
 
88
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ewerton, přichází Vojtěch Smrž.
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Vojtěch Stránský.
 
87
David Douděra padl k zemi v pokutovém území a vehementně se dožadoval penalty. Batík odmítl spekulace, ani situace nekonzultoval s VARem.
 
86
Za tělo obdržel nahrávku Vladislav Ljovin. Přisunul míč k nohám Davida Puškáče, který napálil pouze pře sebou stojícího protihráče.
 
85
Vojtěch Novák vyslal z pravé strany centr do pokutového území. V pokutovém území se nejvýše vyšplhal bránící Marek Suchý.
 
84
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Jiří Bederka.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Denis Vala.
 
83
Ve skluzu výborně zapracoval Josef Jindřišek. Před Skalákem míč píchl k nohám Daniela Köstla, u nějž začíná útok klokanů.
 
82
Domácí mužstvo podle očekávání slevilo z ofenzivních aktivit a spíše se zaměřuje na to, aby co nejdéle drželi míč ve své moci.
 
81
Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby a před Bohemians stojí těžký úkol. Ztrácí jeden gól a čelí z obratu namotivovanému soupeři.
 
79
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Standardka Mladoboleslavských končí gólem, obrat je dokonán! Skalák přenechal exekuci volného přímého kopu DAVIDU JURÁSKOVI, jenž míč zakroutil přes zeď parádně do levého horního rohu. Bačkovský si přesto na míč sáhl, avšak z brány jej vytěsnit nedokázal.