konec FK Pardubice – FK Příbram
1:0
(0:0)
Komentuje: David Klier
 
Dnešní utkání je u svého konce! Pardubice v něm nakonec zdolali Příbram 1:0, když jediná branka utkání byla vlastní, když si centr Čelůstky do své sítě srazil příbramský Jan Kvída.
 
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 21:15.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Denis Laňka (1. FK Příbram) u postranní čáry skluzem fauloval Tischlera a dostává žlutou kartu. Ve stejné minutě dostal žluté napomenutí také Jan Rezek, který zápas strávil na lavičce.
 
90+1
Dominik Kostka získal míč na polovině hřiště a založil protiútok. Lukáš Pfeifer poté ve vápně našel Slámu, ten ale slabší levou nohou promáchl.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
90
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Cadu, přichází Jiří Sláma.
 
89
Michal Hlavatý se snažil prokličkovat mezi přesilou protihráčů, při čemž byl faulován Treglerem.
 
89
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Mihailo Cmiljanović.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Václav Svoboda, přichází Tomáš Dočekal.
 
87
Kočí nyní výhozem trefil spoluhráče a k míči se tak dostal Dominik Kostka. Ten zkoušel ze stoje překvapit gólamana hostů, bránu ale netrefil.
 
86
Pardubice nyní šetří čas při každé možné příležitosti. Zároveň ale také chtějí hrozit z rychlých akcí. Jednu takovou teď vedl Pfeifer, ve střelu to ale nevyústilo.
 
84
Tomáš Čelůstka sice nejprve zaváhal v obraně, poté ale měl hodně prostoru s míčem. Ve středu pole našel Emila Tischlera, jehož zakončení skákalo, Kočímu ale nenadělalo žádné problémy.
 
83
Z obtížné pozice se dostal Tomáš Pilík k centru, který odvrátil Čihák na rohový kop. Ten rozehrával znovu kapitán Příbrami, pro centr si došel Boháč.
 
81
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Nový, přichází Emmanuel Antwi.
 
80
Příbram se rozhodně nevzdává a chce s výsledkem něco udělat. Filip Zorvan se něco snažil vymyslet z brankové čáry, obránce ho zastavil.
 
78
Cadu rozehrával rohový kop, na jehož konci byl Čihák. Míč se poté krkolomně odrazil na hlavu Tomla, jenž z blízkosti hlavou trefil znovu jen Filipa Čiháka!
 
77
Dens Laňka nyní znovu zavařil svému brankáři, když mu posouval míč i přesto, že už Kočí byl na cestě za balónem. Ondřej Kočí ale nakonec vše zvládl a ukořistil balón.
 
76
Hosté rozehrávali přímý kop. Tomáš Pilík zajímavým dloubáčkem za zeď hledal Zorvana, toho ale pokryla dvojice Boháč – Pfeifer.
 
73
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Lukáš Pfeifer.
 
72
Pardubice právě vstřelily branku!
Domácí se dostávají do jednogólového vedení! Kostka našel na levém křídle Tomáše Čelůstku, který centroval do pokutového území. Tam si míč srazil do vlastní brány JAN KVÍDA, Ondřej Kočí už na míč nedosáhl!