konec FK Teplice – FK Jablonec
1:2
(0:1)
Komentuje: Tomáš Suchánek
 
Já vám každopádně děkuji za sledování přenosu a u dalších utkání z teplických Stínadel se těším na vaší pozornost. Utkáním vás provedl Tomáš Suchánek.
 
Velmi smolný zápas pro domácí Teplice. Po závěrečném hvizdu je na domácích patrné zklamání. Byli lepší ve druhém poločase, vyrovnali zásluhou Jakuba Řezníčka, přežili i pokutový kop, ale nakonec neberou z dnešního utkání ani bod! O tom rozhodl ve třetí nastavené minutě svou brankou Miloš Kratochvíl!
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+6
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Tomáš Dočekal.
 
90+4
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Tomáš Pilík.
 
90+3
Jablonec právě vstřelil branku!
Svěřenci Petra Rady se přeci jen dostávají do vedení! Stává se tak ve třetí minutě nastavení! Velkou práci předvedl u postranní lajny Dominik Pleštil, který se protáhl, našel centrem Libora Holíka, jenž míč sklepl prsy na MILOŠE KRATOCHVÍLA, jenž trefil z první naprosto přesně – 1:2! Asistence: Libor Holík.
 
90+2
Daniel Trubač faulován na středu hrací plochy. Teplicím patří závěrečné chvíle.
 
90
Hlavní sudí Ginzel nastavuje utkání o 5 minut!
 
89
Teplice přežily penaltovou, infarktovou chvilku a teď mohlo být na jejich straně ještě veseleji! Tomáš Kučera poslal parádní centr do šestnáctky, kde se prosadil Patrik Žitný, ale svou hlavičku z prostoru penalty poslal pouze do středu branky, kde byl nachystaný Vlastimil Hrubý!
 
88
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází David Černý.
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Igor Paradin.
 
84
Jan Krob (FK Jablonec) neproměňuje pokutový kop! Tomáš Grigar vychytal svého bývalého spoluhráče! Krob zvolil rasantní ránu do středu branky a domácí brankář stihl míč vykopnout nohou!
 
84
Sudí Ginzel si prohlédl záznam a ukázal finálně na bod pro pokutový kop!
 
83
Sudí Ginzel se běží podívat ještě na obrazovku!
 
82
Pavel Čmovš trefil v souboji ve vápně Michala Jeřábka a sudí Ginzel ukázal na penaltový puntík. Čeká se však ještě na rozhodnutí VAR, zda opravdu bude Jablonec kopat pokutový kop.
 
81
Jan Krob poté ještě centroval od rohového praporku a míč se odrazil od domácích, Tomáš Grigar musel míč vytáhnout nad břevno.
 
80
Tomáš Vondrášek si hned připsal reparát, jelikož odvrátil centr Jana Kroba z přímého kopu.
 
79
Řekl bych dobrá žlutá karta pro domácího kapitána Tomáše Vondráška. Tomu unikl Miloš Kratochvíl a musel jej zastavit za pomoci nedovoleného zákroku.
 
77
Vlastimil Hrubý teď chtěl pomoci obraně, když vyběhl á la Manuel Neuer, ale příliš se s obránci nedohodl a měl štěstí, že se stihl vrátit do branky, když to zkoušel z velké dálky Patrik Žitný.
 
75
Následný přímý kop, který byl zahrán v podobě centru si pohlídal a kryl Tomáš Grigar.
 
74
Libor Holík si teď vynutil alespoň faul od Lukáše Marečka, který za tento prohřešek u pravé postranní lajny viděl žlutou kartu.