konec FC Slovan Liberec – 1.FC Slovácko
3:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
Je za námi utkání 26. kola FORTUNA:LIGY, ve kterém domácí Liberec zdolal oslabené Slovácko. O výsledku utkání rozhodly hlavně konce obou poločasů. V tom prvním reagoval na vedoucí gól Zajíce Kamso Mara, když proměnil pokutový kop. Následně byl ještě před pauzou vyloučen Michal Kadlec. Ve druhém poločase Liberec bušil do obrany Slovácka a dlouho to vypadalo, že utkání skončí remízou. V poslední minutě řádné hrací doby ale napřáhl ke střele Martin Koscelník a míč se zastavil až v síti. V nastaveném čase ještě upravil podobu skóre po pěkné individuální akci Malinského domácí Michal Beran, když uklízel míč do prázdné brány. Děkuji za pozornost a u dalšího textového přenosu se budu těšit. Pěkný zbytek sobotního dne.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
A ještě jeden gól pro Liberec!
Tomáš Malinský prokličkoval podél brankové čáry až do vápna a předložil míč osamocenému MICHALU BERANOVI, který měl již jednoduchou úlohu – dopravit míč do prázdné brány. 3:1.
 
90+2
Žlutou kartu po útočném faulu vidí Imad Rondić (FC Slovan Liberec).
 
90
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí se přece jen dočkali! Odražený míč vyplaval před MARTINEM KOSCELNÍKEM. Ten se nerozpakoval a napálil jej nechytatelně do horní poloviny brány mimo dosah Trmala!
 
89
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Ondřej Zahustel, přichází Jan Kalabiška. Právě Zahustel byl tím hráčem, který zůstal ležet na zemi a pro zranění je střídán.
 
89
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Achmed Alibekov, přichází Elvis Mashike Sukisa.
 
87
Velmi nepřehledná situace v domácím vápně. Po souboji Nguyena, obránců a dvou hráčů v bílém zůstává jeden hráč Slovácka na zemi. Hosté se dožadují penalty marně.
 
85
A další faul. Tentokrát o poznání blíže Nguyenovy svatyně.
 
85
Když už se Liberec dostal k míči. Skončilo to nepřesnou přihrávkou. Následně fauloval na polovině Jan Mikula.
 
84
Hosté i nadále zůstávají v kombinaci. Domácí jsou všude o krok později.
 
82
Jakub Hromada z velkého úhlu vyprášil rukavice Trmala.
 
81
Slovácko se i v oslabení dostává na útočnou polovinu. Tentokrát fauloval Beran a parta Martina Svědíka tak zůstane u míče.
 
80
Dobrá šance pro hosty! Po propadnutí Mikuly se dostal k centru úplně volný Zahustel. Lukáš Sadílek hlavičkoval z dobré pozice těsně mimo!
 
78
Rychlík domácích Malinský se opět prohnal po levé straně až do vápna. Neodhodlal se ale zakončit a celá akce skončila přihrávkou na Alibekova do ofsajdu.
 
77
Imad Rondić v ofsajdu.
 
76
Tomáš Malinský si hezky narazil s Rondićem a pronikl do vápna. Jeho přihrávku před bránu odvracel na malém vápně kapitán Daníček.
 
76
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Martin Zeman, přichází Jakub Hromada.
 
75
Ondřej Zahustel nedoskočil na přetažený centr.
 
75
Stanislav Hofmann zakončoval v tísni hlavou pouze do náručí Nguyena.