konec FK Jablonec – SK Slavia Praha
0:2
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Ondřej Kolář je v lize nepřekonán již 758 minut a od rekordu Petra Čecha ho dělí necelé dva zápasy. Bývalý brankář pražské Sparty, Chelsea, Arsenalu a české reprezentace držel v české lize čisté konto rekordních 902 minut. Tímto faktem dnešní střetnutí končíme.
 
Slavia byla během celého zápasu lepším týmem, a přestože se ve šlágru kola nemohla dlouho prosadit, nakonec svou kvalitu prokázala a dvěma slepenými góly dvacet minut před koncem rozhodla o svém vítězstvím, které obstarali Tomáš Souček a Peter Olayinka. Jablonec měl poté dvě slibné šance, Slavii ale podržel Ondřej Kolář, který má na to, aby překonal rekord legendárního Petra Čecha v neprůstřelnosti. Konečný výsledek. FK Jablonec 0 SK Slavia Praha 2.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Michal Frydrych hlavičkoval po rohovém kopu pod břevno a Vlastimil Hrubý míč vytáhl nad!
 
90+2
Slavia vede v závěru zápasu 2:0 a třetí gól mohl přidat Tomáš Souček, po zpětné přihrávce Petera Olayinky z pravé strany ale pálil těsně nad bránu! Bylo to ovšem s přispěním teče.
 
90
Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
 
88
Jakub Hora vypálil zpoza šestnáctky a Vlastimil Hrubý jeho střelu lapil, stejně jako pokus Lukáše Provoda, který pálil před střídáním Jablonce na levé straně vápna. Závěr je hodně bohatý!
 
87
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Oliver Velich.
 
85
Jablonec připravuje další střídání a v závěru se alespoň pokusí zkorigovat skóre. Slavia vede 2:0.
 
84
Závěr utkání už se v poklidu dohrává. Slavia ovšem nic nepodceňuje a rychle napadá rozehrávku Jablonce.
 
83
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Jakub Hora.
 
81
Lukáš Provod unikal podél pravé postranní čáry s hlavou nahoře a Martin Doležal ho zezadu sestřelil.
 
80
Vladimir Jovović se dostal na hranici šestnáctky k prudké střele, která mu vůbec nesedla a byla hodně nepřesná.
 
79
Jan Chramosta pálil zpoza šestnáctky přesně pod břevno, Ondřej Kolář ale vytáhl míč nad břevno! Jeho druhý a fantastický zákrok.
 
76
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Jan Chramosta.
 
75
Martin Doležal se ocitl na pravé straně vápna ve slibné šanci a z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, kterou brankář Ondřej Kolář vyrazil!
 
74
Slavia vstřelila v rychlém sledu dva góly a Jablonec je v současné chvíli na lopatkách. Pražané vedou 2:0.
 
73
Slavia právě vstřelila branku!
PETER OLAYINKA si naběhl na krásný centr Nicolae Stancia z pravého křídla a na přední tyči poslal míč do sítě! Asistence: Nicolae Stanciu.
 
71
Nicolae Stanciu se nyní dostal na levé straně šestnáctky k zpětnému centru a Lukáš Provod poslal míč nad bránu. Ruka tam zřejmě nebyla.
 
70
Slavia právě vstřelila branku!
Nicolae Stanciu se dostal u pravé tyče k prudké přízemní střele, kterou Vlastimil Hrubý skvěle vyrazil, TOMÁŠ SOUČEK poté ale napálil míč z ostrého úhlu o vzdálenější levou tyč do sítě!