konec FK Příbram – FC Viktoria Plzeň
1:2
(1:1)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
„Výhra je pro nás důležitá. Nadále budeme nahánět Slavii a uvidíme, co s ní udělá Champions League. Samozřejmě, že je pro nás dnešní vítězství před reprezentační přestávkou velice důležité. Pokud se díváte na českou ligu, žádné mužstvo nevyhrává utkání pravidelně 8:0. Koukejte se na to, proti komu hrajeme. Pokud dá Příbram minulý týden Jablonci čtyři góly, je jasné, že hrajete proti silnému soupeři," odpověděl na otázku, zda je vydřené utkání o to cennější, plzeňský trenér a kormidelník Pavel Vrba.
 
„Předvedli jsme sice dobrý výkon, jenže fotbal se hraje na góly a ty jsme bohužel nedaly. Utkání nebo naši hráči by si zasloužili remízu, jenže na to se bohužel nehraje," řekl bezprostředně po zápase příbramský trenér Roman Nádvorník. Příbram doma poprvé padla.
 
Marko Alvir odpověděl na úvodní gól Michaela Krmenčíka a po přestávce skóroval Michal Škoda, jenže jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdu a o osudu velmi divokého utkání, které nedohrál po zkratu zkušený Jan Rezek, rozhodl v závěru Jan Kopic. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 FC Viktoria Plzeň 2.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Tomáš Chorý si nabíhal na hranici malého vápna na přízemní centr Jana Kopice z pravé strany a ocitl se ve vyložené šanci, jenže míč mu přeskočil levou nohu a do zakončení se tedy nedostal!
 
90+3
Aleš Hruška si řekl zdržováním o žlutou kartu a také ji dostal. Závěr zápasu už je hodně kouskován.
 
90+2
David Limberský fauloval a dostal žlutou kartu. Příbram má v závěru zápasu ještě šanci na vyrovnání.
 
90+1
Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.
 
90
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Luděk Pernica.
 
89
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mihailo Cmiljanović, přichází Soufiane Dramé.
 
88
Jan Rezek neudržel nervy na uzdě a Tomáše Chorého poslal k zemi. Druhá žlutá a červená karta! Příbram závěr zápasu vůbec nezvládá.
 
87
David Šimek zezadu přistrčil unikajícího Tomáše Chorého a u levé postranní čáry viděl žlutou kartu.
 
85
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karel Soldát, přichází Radek Voltr.
 
82
Plzeň právě vstřelila branku!
JAN KOPIC se dostal na levé straně šestnáctky ke střele, kterou Karel Soldát ve skluzu přizvedl, a míč se ze vzduchu snesl ke vzdálenější pravé tyči! Plzeň strhla vedení na svou stranu – 1:2!
 
80
Adam Hloušek se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže se rozhodl pro přízemní centr, který na vzdálenější levé tyči brány nikoho nenašel.
 
78
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Tomáš Chorý.
 
77
Michal Škoda si našel na vzdálenější levé tyči přetažený centr z pravé strany šestnáctky a z ostrého úhlu napálil míč po skvělém prvním dotyku pod břevno, gól ale neplatí pro ofsajd!
 
75
Z obrovského tlaku Plzně pramení žlutá karta, kterou tentokrát viděl domácí záložník Příbrami Jan Rezek.
 
75
Aleš Čermák se nyní dostal uprostřed šestnáctky k odraženému míči a ocitl se v obrovské příležitosti, Marek Boháč ho ovšem vychytal!
 
74
Dnešní utkání sleduje 5862 diváků.