konec FK Dukla Praha – FC Slovan Liberec
2:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
Po bezbrankovém prvním poločase skóre zápasu otevřel po hodině hry Uroš Djuranović a první letošní vítězství Dukly v závěru pečetil trefou z pokutového kopu Ivan Schranz.

I přes dnešní výhru Dukla ligovou tabulku uzavírá, bodově se ale dotáhla na patnáctou Sigmu Olomouc, Liberec zůstává devátý a v případě vítězství nad Slavií jej ještě může přeskočit Slovácko.
 
Rozhodčí Franěk k avizovanému nastavení ještě přidal minutu za ošetření Schranze v samém závěru normální hrací doby a s uplynutím čtyřiadevadesáté minuty ukončil zápas, v němž pražská Dukla získává své první body v aktuálním ligovém ročníku po výhře 2:0 nad Slovanem Liberec.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+2
Prvních devadesát sekund nastavení se odehrálo na liberecké polovině, hosté už nemají dost fyzických ani psychických sil na výraznější ohrožení Filipa Rady v domácí brance.
 
90+1
Rozhodčí Franěk oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
 
90
Po jednom ze soubojů u středové čáry zůstal na trávníku ležet Ivan Schranz a slovenský útočník Dukly si žádá ošetření.
 
89
Oršula se v pokutovém území Dukly nedokázal protáhnout kolem Chlumeckého, hosté rychle rozehráli rohový kop a odraženého míče se v pokutovém území zmocnil Nešický, ten ale neprocedil míč skrz klubko těl před Radou.
 
88
Dukla právě vstřelila branku!
Míč si pod svoji kontrolu vzal IVAN SCHRANZ a zkušeně střelou do středu branky podruhé v této sezóně penaltu proměnil!
 
87
Patrik Brandner potáhl míč do pokutového území, kde byl sražen k zemi Vukliševićem a rozhodčí Franěk ukazuje na penaltový bod!
 
87
Penalta pro Duklu!
 
86
Dukla přenesla hru k pokutovému území soupeře, kde Ivan Schranz vybojoval rohový kop a domácí se mohou cenné desítky sekund udržet na polovině soupeře.
 
85
Po Mikulově centru Kerbra u vzdálenější tyče velmi dobře pokryl Bezpalec, o pár momentů později byl útočný prohřešek pískán Sukisovi a rozehrávat může brankář Rada.
 
84
Dva fauly Bílovského v rychlém sledu, Liberec rozehrává ve středu hřiště.
 
83
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Marek Hanousek.
 
81
Tak přeci jen hosté měli blízko ke vstřelení branky! Ze standardní situace centroval před branku Ševčík a Kerbr míč jemně tečoval do tyče domácí svatyně!
 
81
Rozeběhla se závěrečná desetiminutovka řádné hrací dob a byť by Liberec jistě rád bojoval o ligové body, tak po přestávce ještě neměl jedinou příležitost ke skórování.
 
80
Nepovedená souhra Nešického s Oršulou, své úkoly v domácí obraně si velmi dobře splnil Chlumecký a nepustil Filipa Oršulu k míči.
 
79
Mikula svým centrem hledal před brankou Sukicu, toho dokázal pokrýt Raspotović a odhlavičkoval míč z domácího pohledu do bezpečí.
 
77
Ani devátý rohový kop Slovanu nepřinesl ohrožení pro domácí branku, ve druhém poločase se Dukla brání standardním situacím podstatně přesvědčivěji než v úvodním dějství.
 
76
Potočného centru se Dukla ubránila a Brandner se mohl rozběhnout do rychlého protiútoku, v roli poslední instance jej ale dokázal ubránit Breite.