konec MFK Karviná – 1.FC Slovácko
2:1
(0:0)
Komentuje: Igor Mainka, Tomáš Kalas
 
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:3.
 
Skončilo nám utkání mezi Karvinou a Slováckem. Ve druhé půli jsme se dočkali branek, v 64. minutě se prosadil po rohu Tomáš Wágner, o osm minut později Adriel Ba Loua. Slovácko bušilo do vrat a snížilo po střele Jana Navrátila. Více se ale už nestalo, za hustého deště tak domácí příznivci slaví výhru 2:1. Z naší strany je to taktéž vše, za pozornost vám děkují Igor Mainka a Tomáš Kalas.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Machalík si pomohl útočným faulem a je hotovo!
 
90+3
Ba Loua se snažil projít přes Daníčka, hostující kapitán ho o balon obral, ale pískán byl útočný faul, hra se tak vrací před branku hostí.
 
90+2
Kalabiška dloubáčkem připravil půdu pro Filipa Kubalu, ten ale těsně nedoběhl a Berkovec vůbec nikam s výkopem nespěchá.
 
90+2
Domácí odkopem přes celé hřiště otupili tlak hostí. Navíc budou vhazovat.
 
90+1
Poslední tři minuty zápasu. Povede se hostům srovnat?
 
89
Slovácko právě vstřelilo branku!
Ještě to bude drama! Kalabiška předal míč na JANA NAVRÁTILA, ten chvíli čekal, co s míčem udělá. Nakonec ho z hranice vápna vystřelil a překvapivě míč prošel za Berkovce! Asistence: Jan Kalabiška.
 
88
Domácí spoléhají pouze na brejky, hosté se snaží ještě zdramatizovat celý zápas, ale zatím to nevypadá. Nyní centroval Reinberk, ale Berkovec šel proti míči a získal ho.
 
87
Budínský opět vyzval dalšího hráče, tentokrát Ba Louau, před zakončením byl ale signalizován ofsajd a z celé akce tak nic nezbylo. Machalík zkusil bleskově na druhé straně uvolnit spoluhráče, ale taktéž bez úspěchu.
 
86
Kalabiška mohl zakončit, ale nevyústilo to v přímou střelu, pouze rohový kop pro Slovácko.
 
85
Janečka vyslal dopředu Ramíreze, který zprava šel sám proti Daňkovi, hostující gólman mu zmenšil úhel a nedovolil ho prostřelit!
 
84
Machalík dostal přihrávku od Navrátila, ale vzešel z toho pouze rohový kop pro hosty, který domácí obrana bez potíží ubránila.
 
83
Daníček minul míč a Ramírez mohl ihned upalovat dopředu, špatně si ale zpracoval balon a bylo po nadějném brejku.
 
83
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Tomáš Wágner, přichází Eric Ramírez.
 
81
Čolić předal na Ba Louau, který naběhl ihned dopředu a drží Karvinou v útoku. Ba Loua pak dostal nabito od Moravce, z podobné pozice jako při druhém gólu pálí vedle.
 
80
Krejčí skluzem zastavil další postup Letiće a ihned otáčí hru. Nákop na Reinberka byl ale nepřesný a Karviná bude vhazovat, deset minut před koncem hrací doby.
 
78
Wágner si pomohl útočným faulem a hosté jdou rychle dopředu. Po šesti sekundách ale následuje odkop od branky Karviné a Berkovec nikam nespěchá.
 
78
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází David Machalík.