konec FK Dukla Praha – MFK Karviná
3:2
(0:1)
Komentuje: Roman Zajíček
 
Tolik tedy dnešní zápas z HET ligy, díky za pozornost a někdy u fotbalu zase na počtenou. Pěkný zbytek soboty.
 
Sledovali jsme pohledný duel. První poločas ještě tak atraktivní a úrodný na góly nebyl, ale ve druhém se děly zajímavé věci. Karviná měla šance, vedla o dva góly, jenže zbytečná prohra ji bude určitě mrzet. Byla blízko tří bodů, nebo alespoň jednoho. A ve finále nemá žádný. Dukla prokázala v závěru obrovskou chuť s výsledkem něco udělat, také tah kouče Hynka prospěl. Rozhodli mu v podstatě střídající hráči. Pražané tak berou tři body do tabulky a mohou se posunout vzhůru HET ligou.
 
Karviné nestačilo k bodovému zisku ani vedení 2:0. Dlouho to vypadalo, že si svěřenci Jozefa Webera odvezou z hlavního města výhru, ale po snížení Preislera najednou Dukla ožila. Pět minut před koncem vyrovnal Holenda a těsně před koncem základní hrací doby dokonce otočil výsledek střídající Holík. Přesto nakonec mohli hosté brát bod, to by však Wágner musel lépe zamířit, Rada jej dokázal vychytat.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
U míče je Filip Rada, který zkušeně drží míč a tahá tak cenný čas.
 
90+2
Na roh šel i Berkovec, který chtěl pomoct svým spoluhráčům, dostal se dokonce i k hlavičce, Rada si pro míč v poklidu došel.
 
90+2
Žlutou kartu dostává Preisler (FK Dukla Praha).
 
90+1
Fotbal se hraje i nadále zajímavý. Českou uličku poslal Moravec na Wágnera, který se řítil po levé straně hřiště a Filip Rada musel vytáhnout parádní zákrok.
 
90
Nad rámec druhého poločasu se budou nastavovat tři minuty.
 
89
Dukla právě vstřelila branku!
To jsou tedy věci. Domácí během druhého poločasu dávají již třetí branku a totálně překlápí výsledek na svou stranu. Velkou chybu udělal v rozehrávce Vondra, Brandner ji vystihl a poslal míč na zadní tyč, kde byl připraven LUKÁŠ HOLÍK. A ten už si se situací dokázal bez problémů poradit. Asistence: Patrik Brandner.
 
87
Dukla dál tlačí a žene se za dalším gólem, ale Podaný předvedl útočný faul.
 
85
Dukla právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno. Domácí fotbalisté se v závěru druhé půle dočkali srovnání. Po přesném centru z levé strany hřiště se dostal do zakončení JAN HOLENDA a ač byl tísněn Lischkou, dokázal se mezi ním ve tvrdém souboji prosadit. Asistence: Uroš Djuranovič.
 
84
Špatně se hráčům ve žlutých dresech hledá cestička přes karvinskou obranu. Jsou to spíš dlouhé nákopy, které v pohodě chytá gólman Berkovec.
 
83
Pěkná spolupráce mezi Podaným a Tetourem, ovšem fungovala i spolupráce mezi Janečkou a brankářem Berkovcem. Ten má míč v rukavicích.
 
82
Žlutou kartu dostává Pavel Eismann (MFK Karviná).
 
81
Berkovec samozřemě nikam nepospíchá, Karviná stále drží těsný výsledek a hraje s míčem na kopačkách.
 
80
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jan Kalabiška, přichází Pavel Eismann.
 
79
Janečka se s ničím dlouho nepáral a šel tvrdě do vzdušného souboje. Míč daleko od Berkovce.
 
78
Kalabiška pronikal po levé straně hřiště, chtěl zakombinovat s Wágnerem, hosté jsou stále u míče na útočné polovině.
 
76
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Filip Panák, přichází Eric Ramírez.