konec FC Baník Ostrava – FK Teplice
3:3
(0:2)
Komentuje: Radomír Fukala
 
Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký večer a u dalších on-line přenosů na počtenou.
 
Statistiky zápasu

Držení míče: 58 % : 42 %
Střely na branku: 6:7
Střely mimo: 11:2
Rohy: 9:5
Fauly: 14:22
Zásahy brankářů Vašek: 2, Šustr 2 : Grigar 3
 
Právě skončilo utkání mezi FC Baníkem Ostrava a FK Teplice. Hosté si v prvním poločase dokázali po brankách Jana Rezka a Davida Vaněčka vypracovat dvoubrankové vedení. Ostrava se však velmi rychle dostala do hry. Ve 48. minutě otřel svou hlavičku Dyjan Carlos de Azevedo o Michala Jeřábka a bylo sníženo. O čtyři minuty později k radosti domácích příznivců srovnal další hlavičkou Robert Hrubý. V 70. minutě bylo na Městském stadionu v Ostravě – Vítkovicích ještě veseleji. To se po situaci zavánějící ofsajdem prosadil Tomáš Mičola. Když už to vypadalo, že si Baník odnese z tohoto duelu tři body, naskočil si na centr Kroba Martin Fillo, který stanovil konečnou podobu výsledku na 3:3.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Baník mohl ještě v závěru strhnout zápas na svou stranu, ale to by musel být centr z přímého volného kopu přesnější a následná střela z dvaceti metrů rovněž.
 
90
Teplice právě vstřelily branku!
Teplice vyrovnávají v poslední minutě a vypadá to, že se oba soupeři rozejdou smírně! Jan Krob vyslal parádní centr od rohového praporku. Na něj si v plném běhu naskočil MARTIN FILLO a z bezprostřední blízkosti nedal Šustrovi žádnou šanci.
 
90
Červenka vytěžil z této situace maximum. Tedy rohový kop pro Teplice.
 
89
Další faul na domácí fotbalisty. Baník s rozehrávkou nikterak nespěchá.
 
88
Oba hráči ovšem po krátkém ošetření pokračují ve hře, což je dobrá zpráva nejenom pro oba trenéry.
 
87
A další srážka brankáře Ostravy! Martin Šustr neohroženě vlétl do souboje se Šušnjarem a k oběma hráčům spěchají doktoři, kteří jsou dnes ve velké permanenci.
 
86
Stáňova přihrávka na Poznara šla do protipohybu ostravského útočníka a míč následně musel skrýt Tomáš Grigar do svých rukavic.
 
85
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Stefan Panić.
 
84
Baník i nadále pokračuje v útočení. Ani následné dvě střely ke Grigarovi nedoputovaly díky dobrým zákrokům teplických fotbalistů.
 
83
Dobrou příležitost měl před sebou Marek Hlinka, ale placírkou z dvaceti metrů přestřelil bránu Tomáše Grigara.
 
82
Ten si navíc připisuje první ostřejší zákrok! Z levé strany na něj pálil Jan Vošahlík. Šustr však míč mezi nohama do brány nepustil.
 
81
Martin Šustr situaci jen kontroloval po střele hostů z rohu vápna. Domácí brankář má tak možnost odkopávat od své brány.
 
80
Skvělou práci směrem dozadu předvedl de Azevedo, jenž v krkolomné pozici zastavil přihrávku teplických hráčů do rychlého brejku.
 
78
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Tomáš Mičola, přichází Bronislav Stáňa.
 
77
Parádní individuální akce Milana Baroše! Ostravský kapitán v rychlém brejku navedl míč z levé strany až na pravou polovinu pokutového území, odkud se pokusil chytrým dloubáčkem přehodit vyběhnuvšího Tomáše Grigara. Bohužel pro Baník přehodil nejen gólmana Teplic, ale také jejich bránu.
 
76
Domácí útočník je již zpátky na trávníku. Šustr mezitím vypomohl svému týmu dobrým výběhem a následným vyboxováním míče po centru z pravé strany.