konec FK Dukla Praha – 1.FC Slovácko
2:3
(2:1)
Komentuje: Marek Komárek
 
Viděli jsme pohledné utkání, ve kterém Slovácko zvítězilo zejména díky své střelecké produktivitě. Dlouho to vypadalo na vítězství Pražanů vybudované v první půli, když na pomezí osmdesáté minuty nejdříve Zajíc připravil branku pro Koného a následně sám Zajíc rozhodl o třech bodech pro Slovácko. Hráči z Moravy tak přeskočí v tabulce svého dnešního soupeře, budou mít osmnáct bodů, zatímco pražská Dukla pouze bodů šestnáct a s podzimním bodovým ziskem tak na Julisce pravděpodobně spokojeni nebudou.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Po následné strkanici uviděl žlutou kartu Jean David Beauguel. Utkání nedohraje s čistým štítem ani Tomáš Břečka. I on uviděl od rozhodčího Fraňka žlutou kartu.
 
90+2
Heča musel zachránit vítězství Slovácka. Jean David Beauguel dostal míč proti noze a tvrdě vypálil. Bohužel pro domácí přesně do středu branky.
 
90+1
Považanec zachránil ještě alespoň malou šanci pro Duklu. Zajíc se po skvěle zvládnutém protiútoku dostal k zakončení, prostřelil Radu a právě Jakub Považanec chytil jeho střelu na brankové čáře!
 
90+1
Uvidíme ještě dvě minuty nad rámec základní hrací doby.
 
90
Diviš drží míč u útočného rohového praporku. Dukle utíká čas.
 
89
Snaha domácích neskončila zakončením. Hra se přesunula do středu hřiště.
 
87
Dvojí rychlé střídání připravili domácí. Končí Miloševič s Čajičem, na poslední minuty se na hřiště podívají Emmanuel Edmond a Jean David Beauguel.
 
86
Domácí v dobré šanci! Čajič byl asi překvapen tím, jak nehlídán byl na hranici pokutového území a ještě předával Juroškovi. Vše skončilo střelou vedle pravé tyče.
 
84
Zajíc opět hrozil před Radou. Hosté začínají hrát pochopitelně na protiútoky.
 
82
Hosté jsou dnes neskutečně produktivní a jdou poprvé do vedení! Marek Havlík poslal centr z levé strany přesně na hlavu TOMÁŠE ZAJÍCE a ten se nemýlil. Takového žolíka chce mít každý trenér, Zajíc je na hřišti teprve sedm minut a už stihl jednu branku připravit a druhou sám vsítit.
 
81
Domácí chtějí rychle odpovědět. Nebezpečnou situaci musel hasil Heča.
 
80
Šumulikoski poslal perfektní kolmici na Tomáše Zajíce, který vybídl ke skórování FRANCISE KONÉHO. Ten nabídkou nepohrdl a z bezprostřední blízkosti překonal bezmocního Radu.
 
79
Olayinka vyslal na branku Heči něco mezi střelou a centrem. Míč skončil mimo tři tyče.
 
79
Rada pomohl své obraně dlouhým nákopem. Dukla má možnost zaútočit.
 
77
Aktivitu hostí překazil útočný faul.
 
76
Považanec skvěle individuálně prošel středem hřiště, nahrál Olayinkovi, který vyslal na Heču skyrtou střelu. Chyběla razance.
 
75
Je připraveno poslední střídání hostí. Skončil Benjamin Tetteh, o vyrovnání se pokusí Tomáš Zajíc.
 
73
Aldin Čajič v dobré pozici na hranici pokutového území pálil nad branku. Z této pozice měl vytěžit více!