konec FK Jablonec – MFK Karviná
5:3
(1:3)
Komentuje: Martin Dvořák
 
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
 
Karviná tak v dnešním zápase, i přes snový vstup do zápasu a vlastně i celý první poločas, neboduje a z Jablonce odjíždí s prázdnou. Nutno ale dodat, že i s přispěním hostů jsme dnes na Střelnici sledovali parádní fotbal, okořeněný hned osmi góly!
 
Jablonec slaví, kdo by to řekl po prvním poločase, kdy domácí prohrávali 1:3! Domácí do druhého poločasu provedli hned dvě změny v sestavě a na svého soupeře vlétli doslova od podlahy. Již ve 47. minutě snížil na rozdíl jediného gólu Tomáš Wágner a když za dvě minuty srovnal parádní ranou Luděk Pernica, bylo jasné, že o poločasové přestávce muselo být v kabině Jablonce opravdu živo! Domácí i za vyrovnaného stavu pokračovali v tlaku, vytvářeli si i gólové šance a bylo patrné, že utkání chtějí strhnout na svou stranu, což se jim nakonec také podařilo. Do vedení dostal Jablonec v 74. minutě Tomáš Wágner, který tak zkompletoval hattrick a deset minut poté stanovil definitivní podobu skóre Martin Doležal.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Zákroky brankáře Karviné Pindrocha – 7.
 
90+2
Zákroky brankáře Jablonce Valeše – 1.
 
90+2
Žlutou kartu dostává Vít Beneš (FK Jablonec) za poměrně zbytečný útočný faul v posledních sekundách hry.
 
90+2
Tomáš Wágner posouvá míč na střed vápna Karviné, ale Jiráček na něho ani ve skluzu nedosáhl.
 
90+1
Sudí Orel nastavil dvě minuty a mezitím se k míči dostávají domácí, kteří postupují na polovinu Karviné.
 
90
Obrana Jablonce si s touto situací dokázala poradit, míč končí v autu, hosté tak budou vhazovat, konkrétně Pavel Eismann vhazuje.
 
90
Dnešní utkání sleduje 2570 diváků.
 
90
V poslední minutě řádné hrací doby mají ještě hosté k dispozici rohový kop z levé strany.
 
89
Autové vhazování Karviné, z pravé strany, na polovině soupeře. Míč ale končí mimo hrací plochu poté, co se Lukáš Duda pokoušel o odpískání nedovoleného zákroku, což neprošlo.
 
88
Roman Valeš se zapojuje do hry, hosté se snaží a napadají rozehrávku Jablonce.
 
87
Jan Díl zkouší pozornost Pindrocha v brance Karviné, ten v pohodě chytá a rozehrává.
 
85
Žlutou kartu dostává Matěj Fiala (MFK Karviná) za ostrý skluz proti nohám Vojtěcha Kubisty, velmi tvrdý zákrok, zasloužená žlutá karta.
 
84
Jablonec právě vstřelil branku!
O co úžasnější vstup Karviné to byl do zápasu, o to horší konec to je poté, co se po volném kopu Trávníka hlavou trefuje MARTIN DOLEŽAL, Jablonec – Karviná aktuálně 5:3!
 
84
Michal Trávník bude rozehrávat volný kop z levé strany, u pokutového území Karviné.
 
82
Tomáš Wágner nyní držel míč u pokutového území soupeře, nakonec ale neměl komu přihrát, míč skončil v autu, vhazují hosté.
 
80
O míč se ale karvinští hned vzápětí sami připravují, nepřesná přihrávka na polovině Jablonce, míč končí v autu, domácí vhazují z pravé strany.