konec 1.FC Slovácko – FC Vysočina Jihlava
3:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
Slovácko ve strhujícím finiši zápas zvládlo a porazilo Jihlavu 3:1. Před druhou brankou domácího mužstva spálil tutovku Hronek, ten své příležitosti může litovat, jelikož hned na druhé straně poslal do vedení Slovácko Francis Koné, Vysočina otevřela hru a hrála vabank, na brankové čáře po střele Hronka zasahoval Košút, a aby toho nebylo, málo další šanci spálil Dvořák. Svěřenci trenéra Habance rozhodli utkání třetí pojišťovací brankou Havlíkem.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Po rozehrání míče hráči Jihlavy rozhodčí Zelinka ukončil zápas.
 
90+2
Slovácko právě vstřelilo branku!
A je hotovo! Hráči Slovácka šli do brejku. Eldar Civič přihrál pod sebe na Chvátala, kterému se nepodařila střela, balon se však dostal k MARKOVI HAVLÍKOVI, jenž prostřelil Rakovana.
 
90+1
Eldar Civič se hnal za míčem, ale zbytečně, jelikož mu byl odmávan ofsajd.
 
90
Sudí Zelinka bude nastavovat tři minuty.
 
90
Velká příležitost Jihlavy na vyrovnání! Po dalším nákopu do pokutového území se dostal k míči Pavel Dvořák, který zblízka zakončil nad branku.
 
89
Petr Šulek na hranici vápna vystřelil, rána byla tečována a na brankoví čáře zasáhl Heča.
 
88
Jihlava vyvinula před brankou Slovácka enormní tlak. Zahrávala dva rohové kopy. Ten druhý byl nebezpečnéjší. Do odraženého míče se opřel Hronek, prostřelil Heču, kterého zastoupil na brankové čáře Košút.
 
85
Slovácko právě vstřelilo branku!
FRANCIS KONÉ spasil Slovácko. Libor Došek prodloužil míč za sebe, k němu se prodral přes dva hráče Jihlavy KONÉ a podél brankáře Rakovana vstřelil druhou branku Slovácka. O svoji radost se podělil s trenérem Habancem, kterému zasalutoval.
 
84
Jihlava měla dva rohy po sobě, Slovácko si dalo na standardní sitauce velký pozor.
 
83
Ouvej! Taková šance se musí proměňovat! Petr Hronek měl na kopačce druhou branku Jihlavy, když šli tři hráči hostujícího celku na samotného Radu, Vaculík předložil Hronkovi ideální přihrávku a ten proti Hečovi ve stoprocentní tutovce selhal.
 
80
Do konce normální hrací doby chybí deset minut. Podaří se Slovácko vydřít výhru nad Jihlavou nebo Vysočina si odveze ze Slovácka první body?
 
78
Kučera sice pronikl do pokutového území, ale centr na malé vápno se mu vůbec nepovedl.
 
76
Vaculík namířil míč z rohového kopu na přední tyč, odkud hlavičkoval kapitán Šourek vedle branky.
 
74
Poslední střídání Slovácka. Milana Kerbra nahradil Eldar Civič.
 
73
Chýla namazal hráčům Jihlavy, kteří šli do přečíslení a za záchranou brzdu musel zatahovat Tomáš Košút, který fauloval Hronka za cenu žluté karty.
 
71
Došek nakopl míč dopředu, hlavou míč prodlužoval Chvátal na Kebra, který si chtěl vymodlit u sudího Zelinky druhou penaltu, ale neuspěl.
 
68
Centr z pravé strany vypadl brankáři Rakovanovi z rukavic, Došek však nedokázal v pádu brankáře Jihlavy překonat.
 
67
Střídající Juraj Chvátal měl na kopačce druhý gól Slovácka, ale z malého vápna se mu střela nepodařila, jelikož mu balon z kopačky sklouzl.