konec Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a Mountfield HK

Komentuje: David Záruba
 
Přestože celá momentka má působit nevraživě, oba hráči se na sebe usmívají a vtipkují.
 
Kapitáni obou týmu se fotí v dresech a boxerských rukavicích na rukou.
 
13:16
Oficiální část tiskové konference skončila.
 
13:14
Generální manažer Pardubic Ondřej Šebek promluvil ve stejném duchu, že tuto otázku bude případně řešit až v neděli po zápase.
 
13:14
Aleš Kmoníček: Když bych prohrál sázku a musel hostit soupeře, tak bych jim určitě neudělal to, co mám rád já sám. Zatím se tím nezatěžuji a věřím, že to ani nebudu muset řešit.
 
13:13
Ondřej Šebek také zdůraznil, že utkání začíná v 19.00 hodin, kvůli konání Zlaté přilby.
 
13:12
Ondřej Šebek: Pro fanoušky pořádáme před zápasem fanfest, na kterém bude živá hudba a občerstvení.
 
13:11
Peter Draisaitl ohledně Jaroslava Kudrny: Ještě uvidíme, jestli nastoupí už v pátek. Doufáme, že bude připraven.
 
13:10
Ondřej Šebek: Zápas byl vyhodnocen jako rizikový. Budou zesílena bezpečnostní opatření, takže věříme, že se nebudou opakovat problémy, které provázely derby před dvaceti letech. Věříme, že se divácká kultura posunula dál a fanoušci si půjdou zápas užít. Pro hradecké fanoušky je vyhrazen sektor hostů, zároveň jim uvolníme vstupenky z vedlejšího sektoru.
 
13:07
Kapitán Pardubic Václav Kočí se na zápas také těší, pro něj je utkání ještě prestižnější, neboť už na východě Čech působí delší dobu.
 
13:09
Jiří Šimánek: Od začátku působení v Hradci dostáváme otázky, jak se těšíme na derby. Vidíme, že je zápas hodně sledovaný jak diváky, tak médii, takže se na něj velmi těšíme.
 
13:06
Peter Draisaitl: Toto derby by mohlo vygradovat k něčemu velkému. Hraje se pro fanoušky, takže takový zápas se musí divákům fantasticky podat. A to se daří!
 
13:06
Peter Draisaitl: Sezona se teprve rozjíždí, takže je předčasné hodnotit. Jsme spokojení s určitým bodovým ziskem, zároveň také s tím, že organizace kolem týmu probíhá bez problémů.
 
13:05
Zdeněk Venera také zhodnotil dosavadní vystoupení pardubického týmu v extralize. Kvituje zlepšenou obranu týmu a litoval jen včerejší prohry se Zlínem.
 
13:05
Zdeněk Venera: Já sice nepocházím z východních Čech, ale zápas vnímáme jako tahák pro fanoušky. Doufám, že se vše odehraje v mezích sportovní rivality. Pro nás je ale stěžejní, abychom získali tři body jako v každém jiném utkání.
 
13:04
Aleš Kmoníček: Máme připravené akce pro naše fanoušky. Před zápasem si budou moci zakoupit předměty, které jsou speciálně vyrobeny k této události nebo si nechat namalovat obličeje. Doufám, že to nebudu já, kdo bude v pondělí svačinou hostit soupeře.
 
13:03
Generální manažeři obou klubů se mezi sebou vsadili. Ten, jehož tým prohraje, připraví v pondělí po zápase svačinu pro hráče soupeře.
 
13:02
Úvodní slovo si vzal generální manažer pardubického klubu Ondřej Šebek: Za všechny přítomné mohu říct, že se na zápas velmi těšíme. Jde o velkou událost, která přesahuje i hranice krajů a která tu dvacet let nebyla. Jelikož jsou Pardubice známé jako město perníku, tak jsme pro vítěze připravili velký perníkový dort. Zároveň trenér vítězného týmu obdrží hodinky.
 
13:00
Probíhá představování hostů konference...
 
Tisková konference právě začala!