konec Real Madrid – Manchester United
2:1
(1:0)
Komentuje: Karel Janeba
 
Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji příjemný zbytek večera.
 
Real Madrid si tak připisuje zisk Superpoháru UEFA!
 
Je konec, góly na obou stranách v tomto poločase vytvořily skóre 2:1 ve prospěch svěřenců Zinedineho Zidana. Ten šel do vedení 2:0 po gólu Isca. Naději pro Manchester vytvořil Romelu Lukaku, nicméně druhý gól Manchester už nevstřelil. Sledovali jsme však skvělé utkání plné šancí, dvou břeven a rychlého fotbalu. Pohárová sezóna 2017/2018 tedy začíná dobře.
 
90+7
Konec zápasu.
 
90+7
Nicméně Cristiano Ronaldo s volným přímým kopem nenaložil nejlépe a branku Manchesteru United značně přestřelil.
 
90+6
Cristiano Ronaldo se dostal k míči a byl faulován Valenciou kousek před pokutovým územím Manchesteru United. Tak uvidíme, jestli jak Cristiano Ronaldo naloží s tímto volným přímým kopem.
 
90+6
Mimo hru byl chvíli Paul Pogba, který musel být ošetřen pro krvavé zranění. Nyní je však na hřišti a i se dostal do akce Manchesteru United po standardní situaci, nicméně obrana Realu Madrid si nyní vše pohlídala.
 
90+5
Marcus Rashford si připisuje žlutou kartu za zákrok na Lucase Vázqueze, který ovšem tomuto zákroku trošku přidal.
 
90+4
Po výkopu je u míče Manchester United, který se rychle dere dopředu a snaží se ještě vyrovnat a poslat tak utkání do prodloužení.
 
90+3
Z rohového kopu se dostal k nacentrovanému míči od Toniho Kroose Sergio Ramos, který hlavičkoval těsně vedle branky Manchesteru United.
 
90+2
Lucas Vázquez si nádherně vydobyl prostor a následně poslal míč na Marca Asensia, kterého vychytal pohotovým zákrokem David de Gea!
 
90+1
Valencia centroval do vápna Realu Madrid, kde hlavičkoval zraněný Marouane Fellaini. Ten se do míče opřel hlavou i přes zranění, nicméně neskóroval.
 
90+1
Nastavovat se bude 7 minut nad rámec řádné hrací doby!
 
90
Rohový kop Realu Madrid šel na Sergia Ramose. Ten si cestu k míči našel, nicméně tentokrát v 90. minutě neskóroval.
 
90
Luka Modrić si vydobyl hodně prostoru, jenže na poslední chvíli o balón přišel a dopředu šel Paul Pogba. Ten situaci nevyřešil ideálně a do akce jde Cristiano Ronaldo.
 
89
Lucas Vázquez po přihrávce od Marca Asensia přišel o míč a daroval tak Manchesteru United možnost přejít dopředu. Zde to ukončil Cristiano Ronaldo svou srážkou s Lindelöfem.
 
88
Darmian po autovém vhazování ztratil míč a dostal se k němu Cristiano Ronaldo, který ovšem neprošel přes Nemanju Matiće.
 
87
A z volného přímého kopu u postranní čáry se nakonec vyklubala pořádná akce, když nacentrovaný míč Keylor Navas jen tak tak chytil před brankovou čárou.
 
86
Žlutou kartu si nyní připisuje Sergio Ramos, který zastavil Paula Pogbu dost ošklivým způsobem. Nicméně Paul Pogba vzal Ramose za hlavu, což se Ramosovi moc nelíbilo.
 
85
Marcus Rashford se postavil k exekuci volného přímého kopu z dobré vzdálenosti, nicméně na ten bude chtít rychle zapomenout. Míč letěl opravdu hodně nad branku.