konec Real Madrid – Atlético Madrid
3:0
(1:0)
Komentuje: Martin Dvořák
 
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
 
Statistiky utkání

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8 : 1.
Střely mimo: 6 : 3.
Rohy: 9 : 3.
Ofsajdy: 0 : 0.
Fauly: 10 : 15.
 
Martin Atkinson naposledy foukl do píšťalky a ukončil dnešním semifinálové utkání Realu s Atléticem. Domácí slaví, pozornost na sebe strhává pochopitelně Cristiano Ronaldo, který i dnes předvedl famózní výkon a hattrickem sestřelil městského rivala. Atlético dnes odehrálo hodně nepovedený zápas, po všech stránkách, nedařilo se vůbec nic, od obrany po útok to dnes prostě hostům nešlo a dnešním výkonem si zřejmě již zavřely dveře do finále.
Real v prvním semifinále naprosto dominoval, svého soupeře doslova přejel, o čemž svědčí nejen skóre, ale i zápasové statistiky a je jednou nohou ve finále!
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Zákroky brankáře Atlética Madrid Oblaka – 5.
 
90+2
Zákroky brankáře Realu Keylora Navase – 1.
 
90+2
Toni Kroos padá na vlastní polovině po zákroku útočícího Fernando Torrese, který je po svém příchodu na hřiště hodně neviditelný, jako většina hráčů Atlética.
 
90+1
Nastavují se tři minuty, v první nastavené rozehrává z levé strany Toni Kroos rohový kop, je to na krátko, v kombinaci s Marcelem, ale domácí neohrozili branku Oblaka. Zároveň ale neztratili míč.
 
90
Dlouhý centr dopadl na hlavu Diego Godína, od níž se odrazil míč přímo do náruče Keylora Navase, ten rozehrává a jeho spoluhráči vzápětí získávají roh z levé strany.
 
90
V poslední minuta řádné hrací doby odpískán faul Kroose na Hernándeze, hosté rozehrají v blízkosti půlící čáry.
 
89
Sledujeme další typickou akci Atlética v dnešním utkání – kombinace končí nepřesným pasem, tak, jako většina akcí dnes.
 
88
Ronaldo dnes hraje opravdu velký zápas, ale nejen on, celý Real dokazuje, že je dnes jasně lepším týmem. Na pravé straně se nyní dostal k míči Luka Modrić, který velmi efektně vypálil, ale branku netrefil.
 
86
Real Madrid právě vstřelil branku!
CRISTIANO RONALDO kompletuje, po přihrávce Lucase Vázqueze, hattrick! Hosté ztratili míč na útočné polovině, Vázquez, po průniku po pravém křídle, na sebe natáhl obranu Atlética a poté poslal z pravé strany míč na střed vápna, kde stál zcela osamocený Ronaldo, pro něhož již nebylo problém dostat míč do branky.
 
85
Zajímavý pokus Sergia Ramose, který si všiml volného Lucase Vázqueze, tak mu poslal velmi dlouhý nákop za obranu Atlética, ale Jan Oblak vše přečetl a došel si pro míč.
 
84
Antoine Griezmann se nyní dokázal dostat před útočícího Asensia a vzít mu míč, ale dvojice Vázques – Asensio nyní svou rychlostí hodně zaměstnává defenzivu Atlética.
 
83
Toni Kroos trochu zazdil akci Realu, když na pravou stranu zahnal Lucase Vázqueze, který poté ztratil míč a bude to odkop od branky. Mezitím sudí zpětně ocenil zákrok Saviće na Ronalda, který předcházel akci Kroose.
 
82
Statistika držení míče – 61% : 39%.
 
81
Marco Asensio se nakonec dokázal prosadit na levém křídle, odkud poslal míč před branku, tam si seběhl Lucas Vázquez, který se dostal ke střele, ovšem z voleje napálil míč pouze vedle branky Atlética.
 
80
Hráčům Realu nechybí ani deset minut před koncem, za tohoto stavu, velké nasazení a urputnost, což nyní předvedl „čerstvý“ Lucas Vázquez u postranní čáry, na polovině Atlética.
 
78
Kouč Atlética Diego Simeone vzrušeně diriguje své svěřence, ovšem ti si stále neví s dobře hrajícím soupeřem rady.