konec Real Madrid – Atlético Madrid
1:1
(0:0)
Komentuje: Vojtěch Balon
 
To je z mé strany již vše, příště na počtenou!
 
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:13.
 
Jan Oblak už ani nedostal míč zpět do hry, sudí De Burgos ještě předtím stihl toto utkání ukončit. Sledovali jsme parádní fotbal se šancemi na obou stranách, o něco lepším týmem byl ale Real, který dlouhou dobu vedl, nicméně v 85. minutě o dělbě bodů rozhodl povedenou ranou k pravé tyči Antoine Griezmann.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Vázquezovi ujel míč do zámezí a vypadá to, že je hotovo, čtyřminutové nastavení už totiž vypršelo.
 
90+3
Partey si pokusil narazit míč s Griezmannem, druhý jmenovaný ale nadějně rozjetou akci pokazil bídnou přihrávkou a na druhou stranu už míří Carvajal.
 
90+2
Sergio Ramos se vrací pro míč hluboko na vlastní polovinu, fotbalisté Atlética už se po vyrovnávacím gólu nikam neženou.
 
90+1
Tribuny už aplaudovaly Lucasi Vázquezovi v domnění, že se mu podařilo vybojovat rohový kop pro Real, sudí ale byli jiného názoru – následovat bude jen odkop od Oblakovy svatyně.
 
90
Další kolmice na rozběhnutého Griezmanna byla příliš prudká a Keylor Navas ukryl balon ve své moci. To už také známe délku nastavení, které bude čtyřminutové!
 
89
Koke ale s jeho exekucí vyčkával tak dlouho, až sudímu De Burgosovi došla trpělivost a středopolař Atlética byl napomenut žlutou kartou.
 
88
Daniel Carvajal za zbytečný faul vyfasoval žlutou kartu, Atleti budou zahrávat přímý kop z levé strany hřiště.
 
87
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází José Giménez.
 
86
Nechme se překvapit, jak dlouhé bude nastavení, každopádně závěr madridského derby bude ještě hodně zajímavý.
 
85
Atlético právě vstřelilo branku!
Tak jsem to dokonale zakřikl, hosté zničehonic založili parádní akci na jeden dotek, která končí vyrovnávacím gólem. Po Correově povedené kolmici se k míči dostal ANTOINE GRIEZMANN, který vyběhnuvšího Navase dokázal obstřelit!
 
83
Prakticky veškerý děj se teď odehrává na útočné polovině Atlética, hostům ale chybí jakási jiskra, chcete-li moment překvapení.
 
82
Hosté se o míč lacino připravili, kolmice adresovaná Griezmannovi postrádala přesnost a balon se dokutálel až do zámezí.
 
81
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Lucas Vázquez.
 
79
Střídající Partey šikovně přenesl hru na volnou pravou stranu, kde číhal Juanfran, hosté však nakonec o míč přišli a Marcelo bude vhazovat.
 
78
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Fernando Torres, přichází Thomas Partey.
 
77
Čtvrthodinku před koncem už se Zidaneův výběr nikam nežene. Fotbalisté Realu kombinují na polovině hřiště a dá se očekávat, že se v závěru budou muset bránit.