konec Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Komentuje: Marek Votke
 
Tisková konference skončila.
 
Se změnou loga také samozřejmě přicházejí nové dresy, ve kterých se Pardubice poprvé představí proti Davosu v rámci hokejové LM.
 
Dušan Salfický nyní komentuje aktuální průběh letní přípravy.
 
Částka, kterou ČSOB Pojišťovna poskytuje klubu zůstane i po těchto krocích stejná. Dlouhodobá stabilita klubu tedy není nijak ohrožena.
 
"ČSOB se chce profilovat jako banko-pojišťovna a proto jsme začali s klubem spolupracovat na jedinečné Dynamo kartě. Vytyčili jsme si určité cíle a s radostí mohu říct, že k dnešnímu dni došlo k jejich 50% překročení oproti plánu," pokračuje Nezveda.
 
Na otázku, jak dlouhá tato spolupráce bude, odpovídá Marek Nezveda, že byla podepsána tříletá smlouva.
 
Na řadě jsou otázky novinářů.
 
Ondřej Šebek ještě jednou děkuje představitelům ČSOB Pojišťovny za vstřícnost.
 
Přichází prostor pro slavnostní podepsání smlouvy mezi klubem HC Dynamo Pardubice a ČSOB Pojišťovnou.
 
"Změna názvu je fajn. Myslím, že už bylo všechno řečeno, my hráči se budeme snažit reprezentovat Dynamo i na ledě," hodnotí stručně Petr Čáslava, kterého souhlasně doplňuje Tomáš Rolinek.
 
"Ze sportovního hlediska tuto situaci dokážu zhodnotil líp. Je to výrazné přiblížení našeho klubu fanouškům. Jsem jednoznačně pro, protože slyšet na zimáku skandovat naše fandy Dynamo, to je skvělé. Věřím, že to naši fanoušci ocení a budou zase chodit na naše zápasy s větší chutí," přeje si sportovní manažer HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.
 
"Úspěšný projekt karty Dynamo nás společně vedl k myšlence návratu názvu klubu, který bude nejlepší propagací našeho společného projektu. ČSOB Pojišťovna zůstává i v dalším období hrdým partnerem pardubického hokeje, se kterým jsme dlouhodobě spojováni i prostřednictvím názvu klubu," komentuje aktuální kroky Marek Nezveda, člen představenstva ČSOB Pojišťovny.
 
Nejvýraznějším prvkem nového znaku, který vytvořilo pardubické grafické studio 2oom pod vedení art direktora Aleše Krajíčka, je erb, který symbolizuje tradici.
 
„Pardubický hokej je výkladní skříní našeho města, jeho vedení přivítalo tento krok, který ještě více přiblíží klub jeho fanouškům s patriotismem k našemu městu. Jsme rádi, že součástí nového loga zůstává i název Pardubice,“ nechává se slyšet první náměstek statutárního města Pardubice Jiří Rozinek.
 
"Chceme klub více přiblížit fanouškům, a také budeme srozumitelnější v Lize mistrů, kde nejsou komerční názvy klubů tak rozšířené," říká.
 
Tuto informaci hned na úvod tiskové konference médiím a přítomným hostům sděluje Mgr. Ondřej Šebek. "Chtěl bych velmi ocenit přístup ČSOB Pojišťovny, která umožnila změnu názvu tak, aby se to nepromítlo do ekonomiky klubu.
 
Do nové sezony vstoupí pardubický hokejový klub s novým názvem HC Dynamo Pardubice. Šestinásobný mistr se tak vrací k dnes již legendárnímu jménu, které si fanoušci zamilovali a skandují jej dodnes. Východočeši hráli v nejvyšší soutěži pod názvem Dynamo Pardubice v letech 1953 až 1960, nyní se k tomuto jménu vrací.
 
Hosté dnešní tiskové konference:

Ondřej Šebek, generální manažer HC Dynamo Pardubice
Dušan Salfický, sportovní manažer HC Dynamo Pardubice
Marek Nezveda, člen představenstva ČSOB Pojišťovny
Jiří Rozinek, náměstek statutárního města Pardubice
Petr Čáslava, kapitán HC Dynamo Pardubice
Tomáš Rolinek, útočník HC Dynamo Pardubice
 
Tisková konference byla zahájena.
 
Na tiskové konferenci se dozvíme důležité informace o připravovaných změnách v klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Na tiskové konferenci vystoupí představitelé klubu, statutárního města Pardubice a další hosté včetně hokejistů A týmu.