konec Bohemians Praha 1905 – FK Crvena Zvezda Bělehrad
0:1
(0:0)
Komentuje: David Suchý
 
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí zaslouženým vítězstvím srbského celku, který s jedinou brankou dnešního utkání přišel až v poslední minutě. Bělehrad měl celý zápas výraznou územní převahu, naopak soupeř byl směrem dopředu bezzubý. Jedinou a zároveň největší šanci Bohemians spálil v prvním poločase Hašek.
 
90
Konec zápasu.
 
90
CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
Srbský celek to přeci jenom dokázal! Další centr přiletěl na malé vápno, do kterého strčil kopačku MILAN PAVKOV. Valeš si na míč sice sáhl, i tak skončil v síti.
 
89
Hodně odvážně to udělal Bederka, který přeci jenom špičkou kopačky trefil balón. V opačném případě by se pískala penalta pro Bělehrad.
 
88
Pomalu a jistě se nám blíží závěrečný hvizd. Klokani se konečně přestěhovali na útočnou polovinu, kde se jim kombinace ale nedaří...
 
85
Žlutou kartu dostává Nenad Milijaš (FK Crvena Zvezda Bělehrad).
 
84
Další šance Crvene Zvezdy! Balón z kopačky Terzjeho doplachtil na malé vápno, kde ho dvojice spoluhráčů nedotlačila do sítě.
 
83
Další snadná práce pro Valeše, který si bez větších problémů došel pro nepovedenou přihrávku soupeře.
 
82
Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Srbský celek se za každou cenu snaží vstřelit branku, naopak Bohemians chtějí udržet nerozhodný výsledek.
 
81
I v tomto případě se o zakončení postaral Mohamed, který trefil pouze dobře postavenou zeď. Valeš se tak k zákroku nedostal.
 
80
Další zákrok Bederky, avšak velice důležitý, i když za cenu žluté karty. Sám na bránu totiž mohl uhánět Stojkovic, další přímý kop pro Crvenou Zvezdu.
 
79
Odpovědnost na sebe vzal Mohamed, který to zkoušel přímo na Valeše. Míč před ním těsně skončil, nakonec se nejednalo o nic nebezpečného.
 
78
Žlutou kartu dostává Jiří Bederka (Bohemians Praha 1905).
 
78
Nyní to Bederka neudělal vůbec dobře, neboť zhruba pět metrů před pokutovým územím narazil do protihráče. Standardka pro Bělehrad.
 
77
Bederka si nechtěl komplikovat život a míč raději poslal až k Valešovi. Klokani konečně začali hrát, stále se ale Borjan vůbec nezapotil.
 
76
Už se opět hraje, o nic vážného se nejednalo. Bohemians sportovně odevzdali míč svému soupeři, který rozehraje od vlastní branky.
 
75
Krstičić se podíval vpřed, načež poslal vzdušný nákop na Miliće. Posledně jmenovaný se nacházel v ofsajdu, posléze skončil v bolestech na zemi Mašek.
 
74
Nedovoleným zákrokem si před malým momentem pomohl Hajdin, jenž doslova skolil k zemi Závišku. Klokani mají k dispozici standardku.
 
73
Kolmice směřovala na nenápadného Kabajeva, kterému v souboji s Babićem chyběla rychlost. Brankář Borjan opět nemusel zasahovat.
 
72
Máme před sebou něco málo přes dvacet minut. Ve druhém dějství registrujeme velké šance pouze na jedné straně, český celek je směrem dopředu bezzubý.