konec Bohemians Praha 1905 – AS Trenčín
5:1
(2:0)
Komentuje: David Suchý
 
87
Trenčín právě vstřelil branku!
Je tu alespoň čestná branka slovenského celku! JAKUB PAUR si navedl míč blíže k pokutovému území, načež jeho lehce tečovaná střela zapadla až za brankáře.
 
86
Bohemians právě vstřelili branku!
Tak ještě jedna branka! Parádní kolmice našla naběhnuvšího DOMINIKA MAŠKA, který využil podklouznutí protihráče a posléze přízemní střelou nedal Morgošovi šanci.
 
58
Bohemians právě vstřelili branku!
Nedáš, dostaneš v praxi. Nejdříve vzdálenější tyč napálil Azango, načež se po několika vteřinách raduje český celek už počtvrté. Chybná rozehrávka jednoho z hráčů Trenčína připravila střelu do prázdné brány od ANTONÍNA VANÍČKA.
 
54
Bohemians právě vstřelili branku!
A ta slaví úspěch! Chovan opět vyrazil míč pouze před sebe, kde se nacházel DOMINIK MAŠEK. Jeho hlavička nakonec zaplula až do sítě.
 
39
Bohemians právě vstřelili branku!
Je tu další branka v síti slovenského celku! Reiter se fantastickým sprintem dostal kolem bránícího protihráče, načež dokázal proniknout do velkého vápna. Následovala přízemní přihrávka na FILIPA HAŠKA, který měl před sebou prázdnou branku.
 
10
Bohemians právě vstřelili branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce standardky se postavil Hašek, jehož ránu vyrazil Chovan pouze před sebe. Na malém vápně se nejlépe zorientoval JAKUB NEČAS, který parádní patičkou dopravil míč do sítě.