konec Bohemians Praha 1905 – 1.FC Slovácko
1:1
(1:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
Tolik z tohoto zápasu, u dalších přenosů se budu těšit zase příště. Na počtenou.
 
Skóre otevřel ve 33. minutě Jindřišek, poté se nechal vykartovat Kubáň, přesto Slovácko i v deseti vyrovnalo v 66. minutě hlavičkujícím Valentou. Víc už se toho v Praze nestalo, tedy krom jednoho poničeného okna v nedalekém domě. Emotivní a dramaticky zápas tak vítěze nenašel.
 
Neuvěřitelné drama, plno emocí a také karet jako máku. Slovácko oslabil po hodině hry Kubáň, ale ani to nebylo vše. Ondřejka putoval také po druhé žluté kartě do kabin a Bohemka hrála dvojnásobnou přesilovku. Využít ji ale nedokázala a Slovácko tak vydolovalo v Praze v důležitý bod, který má jednoznačně cenu zlata.
 
Konec zápasu.
 
90+2
Rozhodčí píská faul na Valentu, Slovácko bude natahovat čas a s rozehrávkou bude otálet.
 
90
Emoce planou, pořádná divočina na stadionu Bohemky. Slovácko však stále drží přijatelný výsledek.
 
90
No, pro Slovácko to bude ještě pořádné peklo. Čtyři minuty se bude hrát nad plán.
 
90
Už běží poslední minuta základní hrací doby. Domácí hrají proti devíti hráčům z Uherského Hradiště.
 
89
Bartek sklepl míč na Radu, jeho bomba ale končí daleko mimo branku, kterou hájí Melichárek.
 
88
Domácí nedokáží být klidní. Kazí přihrávky a neví kudy se dostat za obranu soupeře. Slovácko pouze odkopává a vyhlíží konec zápasu.
 
86
Standardka Moravce nebyla dobrá. Melichárek tuto situaci v poklidu ustál.
 
84
Obě mužstva střídají. Dohráno má domácí Hora, jehož nahrazuje Klavík. Do kabin putuje také unavený Kuncl, kterého zastoupí v obraně Radek Mezlík.
 
84
Bláznivý a hektický duel pokračuje tlakem Pražanů. Horovu ránu z voleje dokázal lapit do rukavic. Výborný centr předvedl Moravec.
 
83
Až se přeruruší hra, do hry vstoupí obránce Slovácka Radek Mezlík.
 
82
Trousil je ošetřován mimo hřiště a hraje se jedenáct na osm. Neskutečné.
 
81
Neuvěřitelný zápas. Hráčů Slovácka bylo jen osm. Trousil inkasoval ránu od Martana, který poté vypálil a trefil okno nedalekého domu. A že to byla pořádná rána, o tom se jistě přesvědčí tamní obyvatelé, kteří rovnou mohou volat sklenáře.
 
80
Svatopluk Habanec je skutečně na tribuně, hlavní rozhodčí spolu se čtvrtým Ardeleanem jej poslali skutečně do hlediště za protesty proti vyloučení Ondřejky.
 
80
Slovácko se bude snažit míč držet co nejdál od své brány, ale bude to mít obrovsky složité. Vše mimochodem sleduje 4053 diváků.
 
78
Budeme sledovat hned dvojnásobnou přesilovku, což není příliš často k vidění v naší Gambrinus lize.
 
78
Emoce na pochodu, Svatopluk Habanec a celá hostující lavička na nohou, dokonce to vypadá, že hlavní kouč bude poslán na tribunu.