konec FC Baník Ostrava – FK Jablonec
0:4
(0:0)
Komentuje: Daniel Polách
 
Po bezbrankovém prvním poločase jsme tedy na Bazalech viděli gólový koncert, který ale nebyl domácím fanouškům po chuti. Skóre utkání načal v 65. minutě z pokutového kopu Piták a načal hrůzostrašnou půlhodinu pro Baník, jenž v ní dokázal ještě třikrát inkasovat. Po čtvrtém ligovém kole tedy tabulce vévodí Plzeň se Spartou, jejichž vzájemné utkání nás čeká tento týden v sobotu. Jablonec se posunul na šesté místo se sedmi body vedle Mladé Boleslavi. To Baník se propadl na dvanáctou pozici. Já vám děkuji za pozornost a přeji pěkný zbytek večera.
 
90+1
Konec zápasu.
 
90+1
Jablonec pohodlně dohrává utkání na své polovině.
 
90+1
Špit pustil míč za koncovou čáru, navíc se bude hrát jedna minuta.
 
90
Engelmann si v šestnáctce přichystal míč na střelu, Kubista však odhodlaně vletěl do souboje a také za cenu vlastní bolesti jej uhrál.
 
90
Třešňák ještě zbytečně zezadu přejel Dediće. Dnes ale odehrál skvělý zápas, v němž připravil dva jablonecké góly.
 
89
Rohový kop se Lukešovi příliš nepovedl a mohl být rád, že hosté si při protiútoku nepočínali důsledně.
 
88
Rohový kop pro Baník, který podruhé za sebou dostal čtyři branky a společně s Olomoucí má na kontě deset inkasovaných branek za čtyři kola. Hůře jsou na tom jen Bohemians, kteří inkasovali již dvanáctkrát.
 
86
Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí už by se nejraději viděli ve sprchách, protože MICHAL HUBNÍK se nakonec dočkal. Vomáčka prohrál osobní souboj, Vaněk tak šel sám na Bártu a ještě připravil míč pro svého spoluhráče, jenž to měl do prázdné jednoduché. Asistence: Vaněk.
 
86
Podobný osud potkal na druhé straně také Engelmanna.
 
85
Kubista ve druhém poločase vyzařuje obrovským množstvím energie. Míč však tentokrát na hrací ploše nezastihl a odkopávat bude Bárta.
 
84
Střídání v týmu FK Baumit Jablonec: ze hřiště odchází Čížek, přichází Hronek.
 
83
Špit skvěle vyběhl a vzal Fantišovi šanci na gólovou útěchu Baníku.
 
82
Hubník se rozběhl směrem k Bártově brance a chtěl přidat čtvrtou branku, proti němu se ale postavilo břevno ostravské branky!
 
82
Lukeš chtěl alespoň zkorigovat stav, jeho zakončení nakonec nemělo razanci.
 
81
Jablonec právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto. ONDŘEJ VANĚK si na reprezentační sraz poveze ligový gól. Třešňák podržel v šestnáctce míč, pak jej přiťukl právě Vaňkovi a ten nachytal Bártu u jeho levé tyče. Asistence: Třešňák.
 
80
Droppa naskočil do Vaňka a tvrdým zákrokem zařídil další územní postup Jablonce.
 
80
Poslední střídání bude od jablonecké lavičky, ligový debut by měl stejně jako Kundrátek zažít i Petr Hronek.
 
80
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Rolinc, přichází Kraut.
 
79
Lukešův centr směřoval na přední tyč, Špit tam ale přetlačil Rolince a prozatím uhájil svou 99. nulu v nejvyšší české soutěži.