konec FK Jablonec – FK Teplice
0:2
(0:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
 
Jablonec se s nepovedenou sezónou rozloučil trošku symbolicky velice slabým výkonem před zraky svých fanoušků. Teplice byly po většinu duelu lepší a nebýt nízké produktivity, mohly zvítězit i výrazně vyšším rozdílem. Pod teplické vítězství 2:0 se vstřelenými brankami podepsali Gning a Radosta.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
Rozhodčí nastavil pouze dvě minuty a zatím to nevypadá, že by se v nich mělo stát něco, co by výsledkem utkání výrazněji pohnulo.
 
90
Michal Surzyn bude dost možná posledním karetně trestaným hráčem Jablonce v sezóně, teď si totiž prohlédl žluté napomenutí.
 
89
Soufiane Dramé byl jako první u nepřesné jablonecké přihrávky a míč tak získaly Teplice, jejichž akce skončila docela divokým zákrokem Surovčíka proti střele z dálky.
 
88
Davis Ikaunieks měl další velkou šanci! Míč si ale v pokutovém území rovnal na pravačku až příliš dlouho a skluzující Štěpán Chaloupek dokázal zřejmě gólovou střelu zblokovat.
 
87
Teplice už se trochu zatáhly a spíše brání dvougólový náskok. Na hřišti už navíc není dnes fantasticky hrající Gning, který byl hlavní brejkovou zbraní hostujícího mužstva.
 
86
Surzyn pokazil krátkou přihrávku na Hübschmana, s lacino získaným míčem pak ale naložil úplně stejně i hostující kapitán Kučera.
 
84
Jablonec málem vrátil do hry Ikaunieks, jehož střelu z levé části pokutového území vyrazil Němeček na tyč!
 
83
Nízký Houskův centr hostující obránci snadno odvrátili. Do balonu se pak opřel Nemanja Mičević a nasměroval ho až na druhou polovinu hřiště.
 
82
David Štěpánek nastavil do souboje se sprintujícím Beránkem tělo a dobrým obranným zákrokem získal míč pro jablonecký tým.
 
81
David Heidenreich to zkoušel dlouhým nákopem, balon se stal lehkou kořistí brankáře Němečka.
 
80
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází David Houska.
 
79
Marek Beránek nezačal svůj pobyt v zápase zrovna nejlépe, hned si totiž vyšlápl na Hübschmana a vidí žlutou kartu.
 
78
Střídání v týmu FK Teplice:
ze hřiště odchází Abdallah Gning, přichází Jakub Hora,
ze hřiště odchází Matěj Radosta, přichází Marek Beránek.
 
77
Nepřesný balon z Patrákovy kopačky doskákal až do zámezí, Luděk Němeček ho po střídání svého týmu uvede zpět do hry.
 
76
Jablonec přežil spoustu velkých šancí soupeře a stále živí naději na body. Domácí v tuhle chvíli také trošku stupňují aktivitu.
 
75
Patrákův útočný faul očím rozhodčího neunikl, míč pro Teplice.
 
74
Paradoxně možná nejhezčí útočnou akci Jablonce v dosavadním průběhu utkání měl na svědomí stoper David Heidenreich, který se hezkou kličkou prosmýkl do vápna. Škoda pro domácí, že následná střela skončila na teplickém bloku.