konec FK Jablonec – FK Dukla Praha
2:2
(1:1)
Komentuje: Lukáš Šonský
 
Atraktivní dohrávka devátého kola přinesla čtyři branky. Dukla na severu Čech dvakrát vedla, navíc neproměnila penaltu a v závěru trestuhodně selhal v obrovské šanci Berger. Jablonec vyrovnal v poslední minutě zásluhou kanonýra Lafaty. Hosté jsou zklamání, byli blízko k plnému bodovému zisku. Z Jablonce přeji příjemný zbytek večera.
 
Konec zápasu.
 
90+3
Jablonec právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný závěr duelu! Berger musí své zahozené příležitosti litovat dvojnásob, o chvilku později totiž protivník z poslední akce vyrovnal. Beneš prodloužil míč na DAVIDA LAFATU, ten vyhrál souboj s obráncem a přehlavičkoval Radu – 2:2.
 
90+1
Dukla mohla definitivně pečetit své vítězství. Velkou šanci měl střídající Svatonský, těsně před Špitem ale volil přihrávku spoluhráči Bergrovi. Ten však poloprázdnou svatyni trestuhodně přestřelil.
 
90
Rozhodčí nastavuje tři minuty.
 
89
Roh Jablonce. Odražený balon vracel zpět před Radu záložník Jablonský, nikdo v zeleném dresu se k zakončení nedostal.
 
87
Baumit protivníka tlačí, efekt se ovšem zatím nedostavil. Zoubele nyní zasáhl balon rukou, což sudí nepřehlédl a daruje míč Pražanům.
 
85
Soupeř reaguje stažením Pázlera, ten byl dnes na trávníku hodně vidět. Na poslední minuty si zahraje Svatonský.
 
84
Poslední změna v domácím celku. Kopice vystřídal Haurdič.
 
82
Útočným faulem se provinil Kopic, který nad rámec pravidel zastavil hostujícího Pázlera. Dukla rozehraje, na chvíli si může oddychnout.
 
80
Vít Beneš měl na hlavě vyrovnání! Po rohovém kopu vyskočil jako první do vzduchu, razantním zakončením ovšem těsně minul. Míč skončil těsně vedle levé tyčky.
 
78
Střídání Dukly. Malého nahradil Přeučil.
 
77
Severočeši přidali, ale na slibnou příležitost zatím ve druhé půli čekají. Soupeř se v obraně zlepšil, hosté dobře čtou kombinaci Baumitu.
 
75
Domácí podruhé vystřídali. Čížek vpustil do pole Třešňáka.
 
74
Individuálním průnikem se blýskl Kopic. Se štěstím protancoval až k těsné blízkosti brankáře, nakonec jej ale soupeři od balonu odstavili.
 
72
Pavel Hašek ovšem šancí pohrdl, pokutový kop nedokázal proměnit! Tvrdou ranou branku přestřelil.
 
71
Vaněk v šestnáctce fauloval! Dukla bude kopat penaltu. Domácí záložník vidí žlutou kartu.
 
69
Po dlouhé době vystřelil Baumit na branku. Postal se o to Zoubele, v záklonu ovšem hlavičkoval vedle.
 
68
První změna v hostujícím celku. Místo Pospěcha si zahraje Marek.
 
67
Lukáš Zoubele o sobě dal poprvé vědět. Měl být na konci kostrbaté kombinace svého celku, ale za přihrávkou vystartoval pozdě. Míč skončil u Rady.