konec FC Slovan Liberec – FC Baník Ostrava
2:2
(0:2)
Komentuje: Jakub Martínek
 
Úřadující mistr zvládl stíhací jízdu v druhém poločase a zaslouženě vyrovnal. Více už ale liberečtí hráči nestihli a tak si ostravský Baník odváží ze stadionu U Nisy cenný bod za konečnou remízu 2:2. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek pátečního večera.
 
Konec zápasu.
 
90+2
Liberecká snaha byl až moc vehementní a domácí se připravili po špatné rozehrávce o možnost solidní šance. Gólman Buček bude rozehrávat o branky a bude to asi to poslední co jsme dnes mohli vidět.
 
90
Hlavní rozhodčí Mikel nastaví dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.
 
89
Poslední střídání dnešního utkání. Ze hry odejde ostravský Fantiš, kterého nahradí Baránek.
 
88
Hosté chtějí dohrát zbytek utkání před brankou soupeře. Ke střele se dostal Fantiš, který se ocitl sám kousek za pokutovým územím. Svůj pokus ale nenamířil přesně a ten skončil hodně mimo.
 
87
Libereckým hráčům nestačí dosavadní výsledek a snaží se o třetí branku. Na rohový kop si ve vápně nejvýše vyskočil Nezmar, ale svoji hlavičku nenasměroval přesně.
 
85
Liberec právě vstřelil branku!
A domácí se dočkali vyrovnání. Pět minut před koncem se o to postaral již druhým gólem JAN BLAŽEK, který vystřelil z hranice vápna přesně k levé tyči a brankář Buček se natahoval marně.
 
84
Poslední střídání si připravil domácí trenér Šilhavý. Do hry pošle zkušeného Nezmara, který vystřídá Karišika.
 
83
Za faul na brankaře si domácí Jan Blažek vysloužil žluté napomenutí.
 
82
Majtán hledal nabíhajícího Lukeše. Ten však má už svá léta a míč na hrací ploše už chytit nedokázal. Bičák bude rozehrávat od vlastní branky.
 
81
Na stadionu U Nisy se rozběhla poslední desetiminutovka a zatím to vypadá na hodně překvapivý výsledek. Úřadující mistr se utápí v nepřesné rozehrávce, která jej dnes trápí po celý zápas.
 
79
Liberecké brzdí nepřesná kombinace. Tóth špatně rozehrál na Ndiayeho a hráči v modrých dresech o balon přišli. Hosté se dopředu příliš neženou a pouze kombinují na své polovině hřiště.
 
77
Do úniky se dostal Milosavljev, který se řítil vstříc brance Bičíka. Ten mu však jeho šanci včasným vyběhnutím zhatil, když míč odkopl do zámezí.
 
75
Zawada se provinil proti pravidlům a liberečtí budou rozehrávat. O dlouhý nákop dopředu se postaral Kelič, který však našel pouze jednoho z ostravských fotbalistů.
 
74
Domácí se snaží přidat vyrovnávací branku. Snažil se o to Vácha, který vybídl Šurala. K tomu se ale pomalá přihrávka nedostala a hosté se zmocnili balonu.
 
72
Druhé střídání v bílém dresu. Hrací plochu opustí Kraut. Místo něj přijde Majtán.
 
71
Utkání tak dostává po snižující brance nový náboj. A je to jen pro diváky dobře. Liberečtí znovu přitlačili svého soupeře do šestnáctky a hledají další gólové cestičky.
 
69
Liberec právě vstřelil branku!
Liberec se konečně dočkal! JAN BLAŽEK upláchl všem svým strážcům a svůj únik z pravé strany zakončil s přehledem do pravého rohu Bučkovi branky.
 
68
Baník poprvé v dnešním utkání střídá. Odpracováno má dnes Foltýn. Do hry se za něj podívá Vašenda.