konec FK Jablonec – SK Sigma Olomouc
2:2
(2:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Děkuji za pozornost a přeji hezký večer.
 
Velký olomoucký comeback na severu Čech! Jablonec dlouho vedl 2:0 a zdálo se, že má zápas pod kontrolou. V závěru ale přišel trest za obrovskou pasivitu v průběhu celého druhého poločasu. V 81. minutě zadělal na drama proměněnou penaltou Chytil, v posledních sekundách utkání pak o dělbě bodů rozhodl kapitán a bývalý jablonecký hráč Beneš. S bodem dnes vzhledem k situaci v tabulce i průběhu duelu budou rozhodně spokojenější na Hané.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+5
Olomouc právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný závěr! Až na samotném konci nastavení dostala Sigma míč do pokutového území, kde po několika odrazech vypálil pravačkou kapitán VÍT BENEŠ, a tvrdou ranou po zemi prostřelil Hanuše na bližší tyč.
 
90+3
Moravané se v nastaveném čase vůbec nemohou dostat k tlaku, naopak jsou bez míče na vlastní obranné polovině. Jablonec zatím finální momenty duelu zvládá bravurně.
 
90+2
Jakub Pokorný si teď vybral hodně nepovedený moment. Hlavou chtěl přihrát míč svému gólmanovi, jenže doslova daroval Jablonci roh. Tohle Severočechům za daných okolností samozřejmě velice vyhovuje.
 
90+1
Na začátku čtyřminutového nastavení musel Breite uklízet míč před napadajícím Sejkem. Poradil si ale dobře a přihrál brankáři Macíkovi, jehož nákop přistál až na tribuně.
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází David Štěpánek.
 
89
Sejk se Šulcem u autové čáry už trošku tahali čas. Olomoučtí je ale dostali pod tlak a získali míč.
 
88
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Martin Pospíšil, přichází David Vaněček.
 
87
Málem bylo srovnáno! Balon se odrazil na levou stranu pokutového území, kde ho z první napálil Denis Kramář. Mířil do horní části brány, Hanušovy ruce vylétly nahoru včas!
 
86
Utkání dospělo do posledních pěti minut řádné hrací doby. Sigma je nastěhovaná na útočné polovině a snaží se najít cestičku k vyrovnání.
 
85
Jan Hanuš s rozehrávkou otálel natolik, až ho za to rozhodčí ocenil žlutou kartou.
 
84
Další útočná snaha Olomouce až k zakončení nevedla. Míč si k rozehrávce po ofsajdu chystá jablonecký gólman Hanuš.
 
83
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
82
A rázem je znovu o co hrát. Olomouc si navíc hned řekla o rohový kop, po kterém míč skákal jabloneckým vápnem. Po nevydařené střele Pokorného ho domácí konečně odehráli do bezpečí.
 
81
Olomouc právě vstřelila branku!
Zodpovědnost na svá bedra vzal MOJMÍR CHYTIL. Penaltu vyřešil polovysokou střelou k levé tyči. Jan Hanuš sice vystihl směr, možná si i konečky prstů na míč sáhl, gólu však zabránit nemohl.
 
79
Jiří Sláma při snaze o centr trefil prvního bránícího hráče. Po rozehrání autu byl ale na hraně pokutového území faulovaný Radim Breite, a Hanáci se tedy penalty přece jenom dočkali! Velká šance pro Olomouc, jak se vrátit do hry.
 
Dnešní utkání sleduje 1 714 diváků.
 
78
Hru kouskuje útočný faul Olomouce.