konec FC Zlín – AC Sparta Praha
2:3
(0:2)
Komentuje: Roman Zajíček
 
Pro dnešní odpoledne se s vámi loučím a přeji pěkný zbytek sobotního odpoledne.
 
Dá se říct, že Zlín si to prohrál v prvním poločase, protože pokud by hrál takovým způsobem jako ve druhém, body by si jistě zasloužil. Sparta ukázala velkou kvalitu a do 60. minuty byla lepší, pak ale chybovala, úplně vypadla z rytmu a musela do posledních chvil bojovat o výsledek. Domácí se nemají za co stydět a do kabin mohou jít s pocitem, že na hřišti nechali všechno.
 
Dramatický zápas končí. Sparta do 54. minuty kontrolovala zápas, byla lepší a měla přehršel šancí. Zlín však ve druhém poločase předvedl neskutečný a místy až heroický výkon. Ševci snížili, udělali dobré střídání a měli třicet minut na to, aby vyrovnali. Hloupé vyloučení Martina Filla ovšem tažení svěřenců Pavla Vrby hodně přibrzdilo. I přes oslabení měli Moravané zajímavé pokusy a blízko kýženému vyrovnání byl Balej, ale o chloupek minul pravou tyč.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+4
Blíží se závěr zápasu, hosté šetří čas a brání těsný výsledek. Kdo by to byl čekal, že stavu 0:3 dojde k těmto situacím.
 
90+3
Dramatický závěr pokračuje a klobouk dolů před Zlínem, jakým způsobem dostal Spartu pod tlak. Do vápna šel i brankář Rakovan, aby pomohl svému týmu vyrovnat. Ještě se prohlíželo následně i video, Sparta však s vypětím sil odolala.
 
90+2
Tutovka jako Brno. Vukadinovič a jeho kličky znamenaly, že Balaj se vytočil na malém vápně a střílel z ideální pozice. Jenže naštěstí pro Spartu zůstal Kovář stát na brankové čáře a od jeho kotníku nebo lýtka se míč dopravil těsně vedle pravé tyčky.
 
90
Trma vrma ve sparťanském obranném území, Zlín v hektickém závěru i v deseti neskutečně bojuje a tlačí.
 
90
Nastavuje se pět minut nad rámec tohoto dramatického zápasu.
 
90
Haraslínova utažená střela na zadní tyč měla patřičné parametry. Točila se do brány, ale kousek chybělo, aby Sparta přidala čtvrtý zářez.
 
89
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Jan Mejdr.
 
88
Dnešní utkání sleduje 5112 fanoušků.
 
87
Roh pro Spartu, která se bude snažit kontrolovat výsledek. Nicméně Krejčí fauloval Rakovana a bude se kopat od jeho brány.
 
86
Tak tohle si Fillo za rámeček rozhodně nedá. Nastoupil ve 82. minutě a během čtyř minut se nechal naprosto zbytečně vykartovat. Zlín bude dohrávat v deseti a boj o vyrovnání se jim výrazně komplikuje.
 
86
Druhá žlutá a následně červená karta pro tým FC Trinity Zlín (Martin Fillo).
 
85
Žlutá karta pro tým FC Trinity Zlín (Martin Fillo).
 
84
Kovář musel reagovat. Kovinič se dostal po trestném kopu k hlavičce, ale ta letěla přímo do míst, kde stál mladý sparťanský brankář.
 
84
Slončík zastaven Kairinenem, velmi šikovný hráč Zlína vybojoval trestný kop pro Ševce.
 
82
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Filip Balaj.
 
82
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Martin Fillo.