konec FK Teplice – SK Dynamo Č. Budějovice
0:2
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Abdallah Gning nedokázal ani jednu ze svých příležitostí využít a Dynamo dokázalo v Teplicích vybojovat důležité tři body, o které se dnes nádhernými střelami zpoza šestnáctky postarali Patrik Hellebrand a Lukáš Čmelík. Jihočeši na severu Čech potvrdili, že se jim venku daří, a z minima vytěžili maximum. Konečný výsledek. FK Teplice 0 Dynamo České Budějovice 2.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Filip Žák vystřihl po rohovém kopu na přední levé tyči nádherné nůžky, Martin Janáček ale dokázal míč vyrazit na rohový kop! Ještě jeden zákrok.
 
90+2
Filip Mucha udělal při poslední gólové šanci tohoto zápasu obrovskou chybu při rozehrávce, dokázal ji ale napravit. Teplicím už to ale zřejmě nepomůže.
 
90+1
Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.
 
90
Tomáš Zajíc mohl udělat tečku za výhrou Budějovic, když se dostal ke střele na pravé straně šestnáctky, Filip Mucha ale míč lapil!
 
89
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Branislav Sluka, přichází Lukáš Skovajsa.
 
88
Ladislav Kodad vzápětí krásně vypálil na hranici šestnáctky a jeho rána mířila do pravého horního rohu brány, Martin Janáček ji ale vyrazil na rohový kop! Nádherný fotbalový okamžik.
 
87
České Budějovice dnes dvakrát vystřelily na bránu a obě dvě střely skončily góly, které navíc byly velmi pohledné. Tomu se říká produktivita.
 
85
Dynamo právě vstřelilo branku! LUKÁŠ ČMELÍK napřáhl na ose hřiště k fantastické střele zpoza šestnáctky, která zapadla ke vzdálenější levé tyči! Je to tak 0:2! Asistence: Benjamin Čolić.
 
85
Plán Jihočechů je naprosto jasný, ve zbytku zápasu kontrolovat míč na svých kopačkách co nejdéle.
 
84
Tomáš Zajíc se ocitl u pravého rohového praporku v obležení dvou protihráčů, přesto dokázal míč dlouho držet u nohy a navíc vybojovat autové vhazování.
 
83
Matěj Hybš si musel poslechnout hlasitý pískot fanoušků poté, co centr ze standardní situace na levém křídle poslal vysoko nad bránu hostujících Budějovic.
 
81
Střídání v týmu FK Teplice:
ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Tadeáš Vachoušek.
 
81
Tomáš Vondrášek krásně odcentroval z pravé strany hřiště a Jan Knapík hlavičkoval po jeho centru těsně nad! V hledišti to jen zahučelo.
 
80
České Budějovice dokázaly největší tlak domácích fotbalistů otupit a nyní pečlivě brání kolem šestnáctky.
 
79
Daniel Trubač tedy rozehrál standardní situaci a na vzdálenější levé tyči hlavičkoval po jeho centru hodně nepřesně domácí útočník Abdallah Gning. Stále 0:1.
 
78
Martin Králik přišel do souboje s Filipem Žákem příliš pozdě a následovat bude standardní situace Teplic.
 
76
Benjamin Čolić rozehrál na levé straně v blízkosti rohového kopu standardní situaci a jeho centr bez problému stáhl ze vzduchu do rukavic Filip Mucha.
 
75
Dnešní utkání sleduje 2431 diváků.