konec FK Pardubice – Bohemians Praha 1905
0:1
(0:0)
Komentuje: David Klier
 
Bohemians ve druhé půli díky skvělé střele Adama Jánoše zvítězili 1:0 a po třech prohrách tak dokázali Pardubice porazit. Nutno ale říct, že dnes lepším týmem nebyli, na to se ale naštěstí pro ně nehraje. Po nezdaru s Libercem tak Klokani berou všechny tři body, naopak Pardubáci se nadále trápí, prohráli už posedmé za sebou.
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Marek Červenka (FK Pardubice) nešikovně kopl soupeře při snaze odkopnout balón a dostává žlutou kartu.
 
90+2
Ladislav Mužík chtěl udržet balón v rohu hřiště na polovině soupeře, místo toho o něj přišel.
 
90+1
Na začátku nastavení mají k dispozici Pardubice rohový kop poté, co míč tečoval jeden z obránců.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
88
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Daniel Krch.
 
87
Kamil Vacek byl u odraženého balónu na polovině Bohemky jako první. Zradil ho ale první dotyk, míč mu totiž odskočil a dostal se k němu pardubický odchovanec Ladislav Mužík, který byl Vackem faulován.
 
83
V posledních minutách mírný tlak Pardubic opadl a Bohemians tak mohou lépe kontrolovat závěr utkání, ve kterém mají stále jednogólový náskok.
 
81
Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Matěj Helešic, přichází Martin Chlumecký.
 
80
Hosté rozehráli volný kop nakrátko a balón dostal Michal Beran. Proti svým bývalým spoluhráčům vystřelil, zamířil jen vedle tyče.
 
79
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Ladislav Mužík,
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Václav Drchal.
 
78
Solilovu přihrávku v pokutovém území tečoval Tomáš Zahradníček, míč se ale ještě otřel o obránce a v klidu ho dostal pod kontrolu brankář.
 
77
Kostka na útočné polovině velice špatně odcentroval a trefil jen obránce. To znamenalo šanci na protiútok hostů, ti s ní ale nenaložili ideálně.
 
75
Závar z rohového kopu před bránou Bohemians! Roman Valeš vyběhl na centr, míč však netrefil. Marek Icha poté hlavou dorážel a právě brankář vyrazil na další kop od rohového praporku.
 
75
Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Kamil Vacek,
ze hřiště odchází Vojtěch Sychra, přichází Dominik Mareš.
 
74
V posledních minutách hrají s balónem výhradně hráči Pardubic. Kolmou přihrávkou za obranu nyní dostal míč Vojtěch Sychra a získal roh.
 
69
Marek Icha měl míč na pravé straně, ale žádnou možnost na přihrávku. Zkusil předvídat náběh někoho ze spoluhráčů, ten však nepřišel. Míč tak doskákal až za brankovou čáru.
 
66
S trochou štěstí se k balónu dostal Marek Červenka. Ten přízemním pasem hledal ve vápně Sychru, toho od míče pokryl obránce, který si vykoledoval nedovolený zákrok.