konec FC Zlín – FK Jablonec
2:2
(1:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:15.
 
To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a u dalších fotbalových přenosů zase někdy na počtenou.
 
Na závěr to bylo hodně zmatené, nic to ale nemění na tom, že dva nejhorší týmy tabulky z dnešního utkání odcházejí smírně. I druhou půli začal aktivněji Zlín, avšak i přesto inkasoval jako první po úspěšné hlavičce Václava Sejka. Ševci však opět našli vyrovnání, o které se tentokrát postaral Jakub Kolář a následně se tlačil za třetí brankou, která by jim poskytla tři body. To se však žlutomodrým nakonec nepovedlo, navíc v samém závěru nastavení viděl červenou kartu Joss Didiba. Trinity tak dostává červenou kartu ve třetím zápase po sobě.
 
90+8
Konec zápasu.
 
90+7
Po kontrole u videa Joss Didiba ještě dostává červenou kartu za nakopnutí soupeře, penalta už se ale kopat nebude.
 
90+5
Velké zmatky na závěr! Hlavní sudí ukončil zápas při protiútoku Zlína a navíc hosté ještě reklamují ruku v pokutovém území, které se měl dopustit Joss Didiba!
 
90+3
Tak to je obrovská škoda pro domácí, kteří mohli doslova šokovat severočeského soupeře! Zlín totiž zvládl defenzivu a hned startoval protiakci, při které mohl jít do samostatného úniku Lamin Jawo, ale ten trestuhodně zkazil zpracování přihrávky a nic z toho nebylo!
 
90+2
Marek Hlinka prodloužil nákop svého brankáře ještě více dopředu, ale tam operovali pouze obránci Jablonce, kteří okamžitě odklidili míč co nejdál od své branky.
 
90+1
Nastavují se čtyři minuty.
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Václav Sejk, přichází Jakub Martinec.
 
90
Jablonec nadějně kombinoval na útočné polovině, celou akci nakonec utnul Vachtang Čanturišvili, který však fauloval a soupeři tak nabídl ještě jednu standardní situaci.
 
88
Třetí zlínská branka nebyla daleko, protože Jakub Kolář byl opět u centrovaného balónu, ale z velmi těžké pozice zakončil jen těsně vedle pravé tyče!
 
87
Severočeši úspěšně ztlumili tempo Zlína a nyní už jenom doufají, že aktuální stav udrží až do konce. To se samozřejmě nelíbí domácím, kteří aktivně napadají a pořád se ženou za dalším gólem.
 
85
Vukadin Vukadinović se nyní ukázal v nehezkém světle, protože si při souboji s Tomášem Malínským pomohl nedovoleně a navíc to bylo tak tvrdé, že si musel zhlédnout žlutou kartu.
 
84
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Marek Hlinka.
 
Dnešní utkání sleduje 2411 diváků.
 
82
Vukadin Vukadinović se velmi sympaticky uvolňoval kolem dvou protihráčů a poté vypálil, avšak při střeleckém pokusu byl příliš zakloněný, kvůli čemuž míč skončil vysoko nad horní tyčkou.
 
81
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Tomáš Malínský.
 
81
Zlín dostal míč do šestnáctky, kde velmi nadějně hledal střelecké pozice, ale to nakonec nevyšlo. Jablonec se však pořádně zapotil a můžeme předpokládat, že zlínský tlak se bude ještě stupňovat.
 
80
Miloš Kratochvíl chtěl protiútok soupeře ukončit za každou cenu, šáhl tedy po nedovoleném zákroku, po kterém hlavní sudí tasí žlutou kartu.