konec FC Slovan Liberec – SK Sigma Olomouc
0:2
(0:1)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
Je konec. Sigma Olomouc postupuje dále, kde vyzve v souboji o milion korun Mladou Boleslav. Liberci sezóna skončila. Tým ze severu Čech ji zakončí na deváté pozici, což vzhledem k úvodu ročníku, kdy byl v jednu chvíli dokonce poslední, není zase takový neúspěch. Tento duel rozhodly dvě situace. První z nich přišla ve 29. minutě, kdy Chvátal přihrával od brankové čáry před bránu a Zmrzlý otevřel skóre utkání. Druhá pak v 65. minutě, kdy domácí vrhli všechny síly do útoku a z jednoho z protiútoků skóroval po přesné přihrávce Šípa Antonín Růsek. Hanáci tak pojedou přes celou republiku s vítězstvím 2:0 a vědomím, že jim sezóna ještě neskončila. Děkuji za pozornost a přeji příjemný sobotní večer a dámy pozor na oheň.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
V první z nich se nic zajímavého nestalo. Libereckým hráčům běží poslední minuta v této sezóně.
 
90+1
Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
 
90
Přeci jen se ale ještě dostali k zakončení. Jáchym Šíp střílel v tísni těsně vedle. Střelu ale tečoval jeden z obránců v modrém. Hanáci tak budou zahrávat rohový kop.
 
89
Hosté se už nikam neženou. Vědí, že hlavní je neinkasovat.
 
87
Liberečtí nejsou schopni nějaké kombinace. Všechno přehrávají kolem vápna jako v házené a následně centrují do vápna. Centrované míče pak vždy odvrací obránci Sigmy Olomouc.
 
85
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Ricardo Piña.
 
85
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Michal Vepřek, přichází Florent Poulolo.
 
85
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Sedlák, přichází Jiří Sláma.
 
84
Ani další rohový kop Liberce nevedl k ohrožení hostující brány.
 
82
Alijagićovi se střela vůbec nepovedla. Balon letěl skoro k rohovému praporku.
 
81
Ľubomír Tupta se nejprve zalekl možnosti pálit z voleje. Následně míč potáhl k brankové čáře a centroval do malého vápna. V tomto prostoru ale úřaduje hostující brankář Stejskal.
 
80
Do stříleného centru od Tiéhiho vložil svou hlavu Rabušic. Mířil těsně nad.
 
79
Nepřesná přihrávka zastavila snahu Olomouce o rychlý protiútok.
 
77
Mohamed Doumbia se uvedl před libereckými fanoušky střelou na přední tyč. Jan Stejskal mu nedopřál chvíli slávy a střelu chytil.
 
76
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Kryštof Daněk, přichází Štěpán Langer.
 
76
Liberec mohl snížit! Mikula poslal centr z levé strany, Rabušic jej posunul na Rondiće, který trefil z otočky tyč! Následně Jemelka odkopl míč až na střechu stadionu U Nisy.
 
75
Z něj nic nevytěžila, těžiště hry se přesunulo na druhou stranu a tentokrát jsou to domácí, kteří pošlou míč do hry od rohového praporku.
 
73
Olomouc vybojovala rohový kop.