konec FK Jablonec – FC Hradec Králové
1:1
(0:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Děkuji za pozornost a přeji hezký den.
 
Je dobojováno, v jabloneckém mrazu se dnes body dělí. Skóre bylo dlouho bezgólové, až v 70. minutě se Hradečtí ujali vedení zásluhou hlavičky Kubaly. Když už se zdálo, že hosté dovedou zápas do vítězného konce, vyrovnal Ikaunieks, ke kterému se dostal míč po zaváhání dnes jinak výborného brankáře Fendricha. Zatímco Východočeši zůstávají ve středu tabulky, Jablonec si v boji o záchranu nikterak markantně nepřilepšil. I bod pro něj ovšem v konečném zúčtování může mít cenu zlata.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Na útočnou polovinu se v nastaveném čase poprvé dostali i Východočeši. A po odrazu míče od Jaroslava Zeleného mají k dispozici autové vhazování.
 
90+2
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Kubala, přichází David Doležal.
 
90+2
David Nykrín trefil při rozehrávce jen napadajícího protihráče, od kterého se balon odrazil do autu.
 
90+1
Žlutou kartu dostává Filip Kubala (FC Hradec Králové).
 
90
Severočeši chtějí skóre otočit. V počátku čtyřminutového nastavení obléhají soupeřovo pokutové území a hledají volné skuliny v obraně Hradce.
 
89
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonečtí kuriózně vyrovnávají! Vilém Fendrich vyběhl boxovat centr ze standardky až na hranu pokutového území. Míč ale vyrazil přímo na kopačku DAVISE IKAUNIEKSE, který volejem přibližně z dvaceti metrů trefil opuštěnou bránu.
 
88
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Daniel Vašulín.
 
88
Jakub Klíma si troufl na odvážné vyvezení míče. Nakonec si ho sám moc ukopl a balon skončil v autu, domácí budou vhazovat.
 
87
David Nykrín rozehrál roh na Ikauniekse, který míč poslal hlavou směrem na branku. Po cestě ho ještě tečoval Dominik Pleštil, od jehož hlavy balon zamířil vysoko nad břevno.
 
86
Petr Kodeš (HKR) vidí za šlapák proti Smejkalovi žlutou kartu.
 
84
Michal Černák znovu prodal svoji rychlost a prosmýkl se až do pokutového území. Vilém Fendrich proti němu pak dobře vyběhl a nenechal ho odcentrovat. Byl z toho alespoň roh, který si také pohlídal Fendrich.
 
83
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Davis Ikaunieks.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Štěpánek, přichází David Nykrín.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Tomáš Smejkal.
 
82
Jakub Klíma se ukopl a hosty to mohlo přijít draho, Jablonečtí totiž vysoko napadali. Královéhradečtí ošemetnou situaci přečkali bez úhony.
 
81
Rutinní zákrok si vzápětí připsal také na druhé straně Vilém Fendrich, když chytil sympatický pokus Černáka zpoza pokutového území.
 
80
Petr Kodeš dostal míč proti noze a zkusil to z dvaceti metrů. Balon nicméně netrefil dobře, střela navíc byla zpomalená obráncem. Jan Hanuš ji v klidu chytil.
 
79
Dominik Soukeník dobrým centrem hledal na malém vápně poměrně volného spoluhráče. Smůla pro Hradec, že míč ze Soukeníkovy kopačky mířil o trochu výše, než bylo třeba.
 
78
Centr z pravého křídla propadl až k Janu Silnému, kterého to možná samotného překvapilo. Svojí střelou totiž ohrozil spíše rohový praporek.