konec SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav
2:1
(0:0)
Komentuje: Adam Sedlák
 
Pro dnešek je to tedy ode mne vše. Přeji Vám příjemný zbytek druhého nedělního týdne, a to určitě při mnoho sportovních přenosech. Od klávesnice se loučí Adam Sedlák. Děkuji za pozornost!
 
Statistické okénko:

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:3.
Střely mimo: 3:5.
Rohy: 8:6.
Ofsajdy: 2:1.
Fauly: 11:17.
 
Dnešní utkání je u konce! Po třaskavé přestřelce ve druhé půli byli nakonec úspěšnější hráči Sigmy Olomouc. První půle je u konce, a nutno poznamenat, že jsme byli svědky poměrně pěkné podívané. Nejprve byli trochu aktivnější hosté, kteří ale následně polevili, a proto se do hry dostali hlavně domácí. Ti si sice dokázali vytvořit několik šancí, ovšem vše dokázal krýt připravený Jan Šeda. Druhá fáze hry nabídla o dost větší zápletku. Vše načal parádní brankou Marek Matějovský, na jehož ale o sedmnáct minut později navázal vyrovnáním Mojmír Chytil. Nakonec vše dokončil Ondřej Zmrzlý, který udal výsledek dnešního zápasu 2:1.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+4
Domácí už drží pouze míč na svých kopačkách při brance Jana Šedy. Je zřejmě, že dnes si pravděpodobně připíší důležité tři body.
 
90+4
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Kryštof Daněk, přichází Michal Vepřek.
 
90+3
Hosté jsou v rozehrávce stále poměrně hodně nepřesní, a proto své snahy stále více bojkotují. Přeci jen čas se opravdu krátí.
 
90+2
Nahrávka Davida Pecha na pravou stranu se s úspěchem bohužel pro hosty nesešla, protože skončila až v zámezí. Následně se vhazování ujme Ondřej Zmrzlý.
 
90+1
Domácí jsou aktuálně v obrovském bloku, který jim ale nazaručuje úspěch, protože hosté se ještě určitě pokusí o vyrovnání.
 
90+1
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází Florent Poulolo.
 
90
Pavel Zifčák svým pasem hledal někoho ze svých spoluhráčů, což se mu ale nepovedlo, protože trefil jen připravenou nohu matadora Marka Suchého.
 
89
Hosté jsou poměrně překvapivě usazeni na obranné polovině, kde se sice snaží o založení postupného útoku, ovšem napádní domácích je zatím o dost platnější.
 
88
Domácí opět nebyli daleko od pojištující branky, ovšem Mojmír Chytil si míč zpracoval velmi špatně, a proto o něj na hranici pokutového území přišel.
 
87
Následný centr rodáka z Karviné skončil na hlavě Tomáše Ladry, který ale nakonec míč dokázal trefit pouze do nachystaného těla Víta Beneše.
 
86
Hosté se přeci jen dostali do delšího tlaku, který ještě bude pokračovat, neboť Vojtěch Smrž rozehraje rohový kop z pravé strany.
 
85
Domácí se aktuálně snaží držet s míčem na útočné polovině tak, aby ho nepůjčili hostům. Ti se totiž usilovně snaží o jeho zisk.
 
84
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází David Šimek, přichází Vojtěch Smrž.
 
84
Je toto signalizace pro hosty? Antonín Růsek sice poslal míč na druhou stranu, oproti brankáři Janu Šedovi, ovšem trefil pouze tyč! Do konce se tedy ještě bude jednat porádné drama.
 
83
Situace je aktuálně jasná, za malý moment uvidíme pokutový kop, jehož se ujme Antonín Růsek!
 
81
Mojmír Chytil byl ve velkém vápně poslán k zemi Markem Matějovským, který ale též zamířil na trávník. Situace začíná být zajímavá, protože arbitr Jan Machálek si jde vše zkontrolovat na video!