konec FK Příbram – 1.FC Slovácko
1:4
(0:2)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Fotbalisté Slovácka vstřelili v Příbrami tři góly, ačkoliv hráli od dvanácté minuty utkání o deseti, a potvrdili roli favorita. Tým z Uherského Hradiště vyhrál Na Litavce popáté v řadě a celkově porazil klub z hornického města již pojedenácté. Za hosty se prosadili Stanislav Hofmann, Jan Kliment, Milan Petržela a Václav Jurečka, zatímco čestný a jediný úspěch domácích vstřelil z penalty Radek Voltr. Konečný výsledek nádherného zápasu. 1.FK Příbram 1 1.FC Slovácko 4.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
 
90
Slovácko právě vstřelilo branku!
VÁCLAV JUREČKA využil zmatků v příbramské obraně po centru z levé strany šestnáctky, když na přední tyči napálil odražený míč o horní tyč do předního rohu brány! Slovácko vede 4:1.
 
89
Slovácko sáhlo ke dvojitému střídání poté, co střela z volného přímého kopu zamířila vysoko nad bránu Příbrami. Běží poslední okamžiky zápasu a je to 1:3.
 
88
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Rigino Cicilia.
 
88
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Stanislav Hofmann, přichází Patrik Šimko.
 
87
Jan Kalabiška hraje skvělý zápas a nyní se mezi dvěma protihráči pokusil proniknout do šestnáctky. Ve své snaze sice neuspěl, následuje ale volný přímý kop.
 
86
Emmanuel Antwi si naběhl na kolmou přihrávku od Filipa Zorvana a na levé straně šestnáctky mířil z ostrého úhlu do boční sítě. Poté se pískal ofsajd.
 
84
Václav Jurečka si nabíhal na přední tyči na krásný přízemní centr Petra Reinberka z pravé strany a málem skóroval, pod nohy se mu ale obětavě vrhl Jan Kvída a míč odvrátil pryč!
 
82
Následoval centr domácího týmu z opačné strany hřiště, fotbalisté Slovácka ale další rohový kop odvrátili a hájí v závěru dnešního zápasu dvoubrankové vedení.
 
81
Vít Nemrava nezachytil míč na hrací ploše a Příbram měla výhodu rohového kopu, který rozehrála nakrátko, a centr ze hry přizvedl Jan Kalabiška.
 
79
Centr Slovácka z rohového kopu žádné nebezpečí nepřinesl a Václav Jurečka se natahoval po míči v pokutovém území Příbrami zbytečně. Skóre 1:3.
 
78
Marek Havlík nyní operoval s míčem na levé straně vápna a jeho centr z téměř nulového úhlu byl sražený na rohový kop, který se kvůli strkanici bude opakovat.
 
77
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Josef Divíšek.
 
76
Jan Kalabiška mohl skórovat po pěkné zpětné přihrávce, jeho střela z levé strany šestnáctky ale minula levý horní roh brány poté, co se neprotlačil ke střele do prázdné brány Lukáš Sadílek! Příbram nyní odolala velkému tlaku.
 
72
Příbram právě vstřelila branku!
RADEK VOLTR zamířil prudkou přízemní střelou k levé tyči a fotbalisté Příbrami krátce po třetím gólu hostů snížili zásluhou pokutového kopu!
 
71
Michal Kadlec fauloval v pokutovém území Radka Voltra a Příbram bude kopat penaltu!
 
70
Slovácko právě vstřelilo branku!
MILAN PETRŽELA využil nádherného kolmého pasu od Stanislava Hofmanna, když se na pravé straně šestnáctky nádherně uvolnil a z úhlu poté zamířil přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči! Slovácko tedy vstřelilo v deseti dva góly.
 
69
Jan Rezek rozehrál standardní situaci a jeho centr trefil na přední tyči stojícího Milana Petrželu, se kterým se velice dobře zná z působení v plzeňské Viktorce.