konec FK Příbram – FK Jablonec
1:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Příbram sice v letošní sezóně nedokázala skolit Slavii ani Plzeň, dnes si ale vyšlápla na Jablonec a získala důležité tři body v boji o záchranu. Naděje tedy stále žije a obrovskou zásluhu na tom mají výtečný brankář Jakub Šiman a Jiří Mezera, který domácím třináct minut před koncem vystřelil cenné vítězství. Jablonec naopak ztratil důležité body v boji o evropské poháry a druhé místo. Konečné skóre. 1.FK Příbram 1 FK Jablonec 0.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Příbram sáhla v závěru zápasu k taktickému střídání, respektive ke dvěma, a domácí už si žádají závěrečný hvizd, do kterého zbývá necelá jedna jediná minuta.
 
90+2
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Jan Kvída.
 
90+2
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Edrisa Lubega, přichází Radek Voltr.
 
90
Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
 
89
Vojtěch Kubista se chtěl prosadit podél levé postranní čáry, kde si nabíhal na dlouhou kolmou přihrávku, jenže míč skončil v zámezí a Příbram mohla vhazovat.
 
88
Emmanuel Antwi takticky zdržel rozehrávku Jablonce ve středu hrací plochy a rozhodčí mu dal žlutou kartu.
 
87
Fotbalisté Jablonce jsou v křeči a Václav Pilař bude po zápase zřejmě hodně smutný, protože mohl ihned po brance Jiřího Mezery bleskově vyrovnat. Skóre je 1:0.
 
85
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Krob, přichází Robert Hrubý.
 
84
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází Emmanuel Antwi.
 
83
Jan Krob si nabíhal na pěknou zpětnou přihrávku Václava Pilaře, jenže v blízkosti šestnáctky zahrál rukou. Příbramští ji poté vehementně reklamovali.
 
82
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Jan Chramosta.
 
81
Útočník Příbrami předvedl několik sprintů a hraje skvělé utkání, přestože se nedokázal zatím prosadit. Nelze mu tedy vyčítat, že poslední míč nestačil doběhnout.
 
80
Edrisa Lubega spěchal na pravém křídle za kolmým pasem a vypadalo to, že by mohl jít sám na bránu, jenže mu došly síly a nakonec Jablonec vhazoval.
 
78
Václav Pilař zavíral akci na vzdálenější levé tyči a po centru z pravé strany hřiště mohl z blízkosti skórovat do prázdné sítě, jenže Jakub Šiman senzačně zasáhl zády a míč senzačně vyrazil!
 
77
Příbram právě vstřelila branku!
Tomáš Pilík teď rozehrál standardní situaci a míč nepříjemně plachtil směrem ke vzdálenější pravé tyči, kde ho Jan Hanuš vyrazil pouze před sebe a z dorážky se prosadil JIŘÍ MEZERA! Gól naděje!
 
74
Stanislav Vávra chtěl nyní na levém křídle vybojovat ztracený míč, jenže nepříjemně došlápl na nohu Davida Štěpánka a hra byla poté přerušena kvůli jeho faulu.
 
72
Následoval rohový kop Jablonce z levé strany, který žádné nebezpečí nepřinesl a domácí fotbalisté Příbrami se definitivně ubránili. Stále je to bez gólu. Stav 0:0.
 
71
Jan Krob se dostal u levé tyče k odraženému míči a z blízkosti mířil do odkryté sítě, jenže na brankové čáře míč odvrátil Mihailo Cmiljanović!