konec FK Příbram – FK Jablonec
4:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Nestává se tak často, ale fanoušci Příbrami tleskají. Někteří vestoje. Tým z hornického města si hravě poradil s Jabloncem, jemuž oplatil domácí porážku 0:6 z loňské sezóny i s úroky. Hosté se k ničemu nedostali a čelili jednomu nebezpečnému útoku Příbrami za druhým, a to zejména v prvním poločase. Domácí nakonec vstřelili čtyři góly, z nichž dva obstaral Michal Škoda. Trefil se také Karel Soldát a výstavní střelou Jan Rezek. Konečný výsledek jednoznačného zápasu Na Litavce dnes zní. 1.FK Příbram 4 FK Jablonec 0.
 
90+1
Konec zápasu.
 
90+1
Nad rámec dnešního zápasu byla nastavena 1 minuta.
 
90
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marko Alvir, přichází Pavel Hájek.
 
90
Zápas Na Litavce se za současného stavu pouze dohrává a není se třeba čemu divit. Příbram vede 4:0.
 
88
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mihailo Cmiljanović, přichází Soufiane Dramé.
 
88
Marko Alvir se nyní zachoval trochu sobecky a zpoza šestnáctky napřáhl ke střele, která byla zablokována.
 
87
Tomáš Pilík rozehrál volný přímý kop a dobře mířil k přední tyči, jenže jeho střela trefila jednoho ze dvou hráčů ve zdi a míč se snesl do náruče Marka Boháče.
 
86
Miloš Kratochvíl byl faulován v těsné blízkosti pravého rohu pokutového území. Zajímavý volný přímý kop.
 
84
Domácího záložníka postihla křeč a není se čemu divit, dnes toho naběhal v dresu Příbrami opravdu hodně.
 
83
Marko Alvir se snažil dostat ke střele na levé straně šestnáctky, ve své snaze ale uspěl a leží na hřišti.
 
82
Tomáš Pilík přišel na hřiště a na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop. Jeho centr nebyl vůbec špatný, jenže žádný ze spoluhráčů se do zakončení nedostal.
 
81
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Tomáš Pilík.
 
79
Jan Matoušek se snažil motat hlavy bývalých spoluhráčů, jenže na pravé straně hřiště nic nevymyslel. Příbram tlaku Jablonce opět odolala.
 
78
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Michal Škoda, přichází Radek Voltr.
 
77
Miloš Kratochvíl rozehrál standardní situaci a zvolil přímou střelu na bránu, Marek Boháč si ale s jeho přízemním pokusem poradil a poprvé v zápase zasahoval.
 
75
Příbram právě vstřelila branku!
MICHAL ŠKODA si vedl míč podél pokutového území a poté napřáhl k nádherně ráně, kterou vymetl přesně levý horní roh brány! Příbram dnes pálí ostrými – 4:0! Asistence: Marko Alvir.
 
71
Miloš Kratochvíl mohl rychle odpovědět po zpětné přihrávce Jana Matouška, jenže jeho přízemní střela byla sražena na rohový kop, který poté nic nepřinesl.
 
70
Příbram právě vstřelila branku!
JAN REZEK si nechal v blízkosti pokutového území skočit míč a poté napřáhl k výstavnímu halfvoleji, který zapadl do levého horního rohu brány! Fantastická trefa a navíc levačkou – 3:0!
 
69
Přetažený centr z rohového kopu tentokrát nic nepřinesl, stejně jako následný nákop končící u brankáře Vlastimila Hrubého. Příbram vede stále 2:0.