konec FC Zbrojovka Brno – FK Příbram
3:3
(2:2)
Komentuje: Roman Zajíček
 
To je tedy z prvního zápasu baráže vše, díky za pozornost a z Brna někdy zase na počtenou. Pěkný zbytek středečního večera.
 
Je dobojováno. První poločas 2:2, druhý 1:1, takže celkově máme výsledek 3:3. Byl to hodně vyhecovaný, ale také vyrovnaný zápas. Příbram ukázala kvalitu na začátku zápasu a také v jejím konci. Brno několikrát podržel Floder, stejně tak jako Kočí svůj příbramský tým. Zbrojovka ovšem také nesložila zbraně a odehrál dobré utkání. Duel z 0:2 dokázala otočit a mnoho nechybělo, aby těsné vedení udržela. V závěru však inkasovala a do odvety si tak nese remízu 3:3.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Žlutou kartu dostává Martin Nový (1.FK Příbram).
 
90+2
Zbrojovka tlačí z posledních sil, výsledek 3:3 do odvety není špatný, ale zároveň ani extra výhodný. Každopádně Brno ukázalo, že prvoligový soupeř je hratelný. Duel je to naprosto vyrovnaný.
 
90
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Matěj Chaluš.
 
90
Rozhodčí nastavuje tři minuty.
 
89
Příbram právě vstřelila branku!
Je srovnáno. Šural trefil smolně míčem do obličeje Bariše, hra pokračovala a Matoušek potáhl míč po levé straně až na malé vápno. Tam byl připravený na dorážku střídající IBRAHIM KEITA a hostům se podařilo skutečně v závěru srovnat na 3:3.
 
88
Floder si připisuje důležitý zákrok. Nový se opřel do míče a ten končí v rukavicích brankáře. Určitě nepříjemná střela, která opět měla tendenci skočit.
 
88
Výborná návštěva na baráž sleduje poslední minuty tohoto zápasu. Příbram v závěru tlačí a chce pochopitelně vyrovnat.
 
86
Na dnešní zápas přišlo 8523 diváků!
 
85
A teď zase několik centrů na opačné straně, Eismann mířil na Mageru, míč ale propadl na menšího Bartolomea. Toho si obrana pohlídala.
 
84
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Ondřej Vintr.
 
84
Vypadalo to všelijak, centry opět létaly z obou stran a Brňané měli kliku. Příbram má skutečně nebezpečné centry a standardky.
 
82
Příbram bude zahrávat rohový kop. Blíží se závěr zápasu a rozhodně je stále o co hrát.
 
81
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Peter Štepanovský, přichází Robert Bartolomeu.
 
81
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Ibrahim Keita.
 
79
Matoušek v souboji fauloval a bude se kopat od brněnské brány. Chystá se střídání na obou stranách.
 
78
Následovala možnost Štepanovského, ale ten se ukličkoval. Dnes tento slovenský hráč nemá úplně svůj den. Jaro ale měl v Brně velmi dobré.
 
77
Obrovská šance Zbrojovky a v ní střídající Přichystal. Tomu poslal míč do jízdy Štepanovský a domácí fotbalista pelášil sám na bránu. Jenže v klíčový moment netrefil míč, ale drn a míč končí daleko vedle brány.