konec FK Příbram – MFK Karviná
1:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Příbram zvládla důležitý souboj o záchranu a odčinila ostudnou porážku ze Slovácka, když na domácím hřišti udolala Karvinou. O osudu utkání rozhodl v 65. minutě Karel Soldát, který se prosadil po obrovském závaru z bezprostřední blízkosti a vstřelil svůj první ligový gól. Konečný výsledek zní. 1.FK Příbram 1 MFK Karviná 0.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+1
Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
 
90
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Radek Voltr.
 
89
Matěj Polidar krásně odcentroval z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči brány málem došlo k hlavičce.
 
88
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Tomáš Jablonský.
 
87
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jan Moravec, přichází Athanasios Nikolaos Fokaidis.
 
84
Jan Matoušek a Milan Rundić se do sebe pustili slovně a rozhodčí si je oba dva pozval ihned na koberec.
 
82
Jan Suchan se pokusil vypálit zpoza šestnáctky, jenže k přízemní střele se nakonec nedostal a navíc mu byl odpískán faul. Ze strany Karviné je to hodně zoufalé.
 
79
Emmanuel Antwi se na levém křídle naštval a snažil se vybojovat ztracený míč, jenže povalil na zem Milana Rundiće a byl mu odpískán útočný faul. Snaha marná.
 
77
Karviná má sice tlak a usiluje o vstřelení vyrovnávacího gólu, jenže v pokutovém území nemá potřebné štěstí.
 
75
Jan Suchan před pár okamžiky přišel na hřiště, aby se postavil proti svému bývalému týmu, a nyní dostal žlutou kartou. Zbytečné řeči se někdy nevyplácí.
 
74
Tomáš Wágner si naběhl do šestnáctky na přízemní centr z levé strany hřiště a mohl vyrovnat, jenže poskakující míč vůbec netrefil. Dnes zkrátka nemá den.
 
73
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Jan Suchan.
 
70
Ruslan Mingazov si naběhl na levé straně šestnáctky na diagonální přihrávku od Martina Nového a jeho přízemní střela minula vzdálenější pravou tyč! Nechybělo mnoho a bylo to 2:0.
 
69
Žlutou kartu dostává Ondřej Kočí, zřejmě za zdržování.
 
68
Tomáš Wágner se snažil dostat do zakončení po rohovém kopu, jenže stejně jako jeho spoluhráči selhal. Karviná nyní prohrává v Příbrami těsně 1:0.
 
65
Příbram právě vstřelila branku!
Příbram měla k dispozici standardní situaci a tentokrát už z toho byl gól! Martin Berkovec sice předvedl fantastický zákrok, když pravou rukou vyrazil tečovaný míč, a poté odolal i dvěma dorážkám z kopačky Oliviera Kinguea, nakonec ho ale dotlačil do sítě KAREL SOLDÁT!
 
62
Jan Rezek rozehrál další standardní situaci a opět na pravé straně hřiště, tentokrát se ovšem rozhodl pro přímou střelu na bránu, která zamířila vysoko nad.
 
59
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Dávid Guba, přichází Michal Faško.