konec SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň
3:1
(0:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
Z mé strany je to pro dnešek vše, loučím se s vámi z Edenu a brzy se zase budu těšit na počtenou.
 
Zápas je u konce. Oba celky si nechaly téměř všechno podstatné do poslední desetiminutovky. Skóre otevřel po Bořilově sklepnutí Lukáš Masopust, pojistku pro Slavii přidali z penalty Tomáš Souček a po rychlém brejku Ibrahim Traoré, na závěrečných 1:3 z pohledu Plzně korigoval v úplném závěru výstavní střelou Jan Kovařík.

Pražané tak z dnešního duelu získali po výhře 3:1 veledůležité tři body, díky kterým aktuálně vedou českou nejvyšší soutěž právě před Plzní rozdílem pěti bodů. Do konce nadstavby pak zbývají tři duely.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Hosté se dostali k centru z levé strany, pro který si vyběhl Kolář, jenž ho schoval do své náruče.
 
90+1
Nastavují se tři minuty.
 
90
Plzeň právě vstřelila branku!
Je sníženo! JAN KOVAŘÍK se prosazuje parádní ranou z dálky, která skončila přesně v šibenici. S největší pravděpodobností ale ani tato branka už na dělbě bodů z dnešního utkání nic nezmění.
 
89
Slavia právě vstřelila branku!
Slavia mílovými kroky kráčí za vítězství v dnešním utkání a s velkou pravděpodobností i za titulem! Hosté měli k dispozici volný přímý kop, z nějž se prosadit nedokázali a sešívaní se vydali do rychlého brejku. Bořil parádním dlouhým balonem našel zcela neomylně Stocha, který si to namířil do vápna a křižnou přihrávkou vybídl ke skórování IBRAHIMA TRAORÉHO. Ten vypálil z první a tvrdou ranou propálil Hrušku.
 
87
Slavia právě vstřelila branku!
Je to 2:0! Exekuce pokutového kopu se ujal TOMÁŠ SOUČEK, jenž si počkal na pohyb brankáře Hrušky a míč následně poslal po zemi na druhou stranu.
 
85
Penalta pro Slavii! Po centru z volného přímého kopu zahrál jeden z bránících hráčů rukou a hlavní sudí ukazuje na značku pokutového kopu.
 
84
Emoce planou! Hejda dostal žlutou za ostrý faul a uvidíme volný přímý kop, za následné diskuze si kartu stejné barvy prohlédl také Řezník.
 
83
Hosté mohli srovnat z volného přímého kopu, centrovaný balon ale jeden z naskakujících Západočechů poslal jen vysoko nad.
 
82
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hořava, přichází Tomáš Chorý.
 
81
Slavia právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš! Deli nejprve chyboval v rozehrávce a Plzeňští šli ve čtyřech proti dvěma bekům, Bakoš se však trochu ukvapil a nepovedeným centrem jen odevzdal míč slávistům. Ti si o chvíli později na druhé straně počínali o poznání lépe. Přetažený centr na levém křídle sklepl do vápna Bořil, míč proskákal až k druhé tyči, kde ho do brány usměrnil LUKÁŠ MASOPUST!
 
78
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Marek Bakoš.
 
78
Sešívaní zamkli svého soupeře a kombinovali. Souček zkusil hru přenést na pravé křídlo. Nikdo z jeho spoluhráčů tento záměr ovšem nepochopil, a tak míč doskákal až do zámezí.
 
78
Bořil se dostal k dalšímu centru zleva. Tentokrát šlo o hodně povedenou záležitost, stopeři Plzně i tak dokázali míč odvrátit před nabíhajícím Škodou.
 
76
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.
 
76
Roh hosté rozehráli nakrátko, vůbec k ničemu nebezpečnému však několik krátkých přihrávek po sobě nevedlo. Sešívaní vybojovali míč.
 
75
Hrošovský obral ve středu hřiště o balon Krále a zpoza šestnáctky vypálil. Míč se od Bořila odrazil na rohový kop.
 
74
Král našel na levém křídle Masopusta. Ten si dokázal míč zpracovat, proti přesile už ho ale nedokázal udržet.