konec SK Slavia Praha – FC Slovan Liberec
1:1
(0:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
Z mé strany je to pro dnešní večer vše, loučím se s vámi a brzy zase na shledanou!
 
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 11:2.
Střely mimo: 4:4.
Rohy: 11:2.
 
Utkání je u konce. Sešívaní byli ve druhé půli lepším týmem a díky ráně Bořila šli zaslouženě do vedení, jenže Liberec si přichystal okamžitou odpověď, když se z rohu prosadil Breite, který tak přetavil ve vyrovnávací gól v podstatě jedinou šanci svého týmu ve druhé půli. Pražané následně vrhli všechny síly do útoku, ale na skvěle chytajícího Nguyena podruhé nevyzráli a s Libercem se tedy rozešli smírně 1:1.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Stoch balon přes zeď parádně stočil do brány, jenže Nguyen dnes chytá výborně a i s touto dobrou technickou ránou si poradil. Slávisté záhy nedokázali rozhodnout ani z rohu, zdá se, že branka už nepadne.
 
90+4
Kozák fauloval Stocha před vlastní šestnáctkou, uvidíme ještě jeden volný přímý kop.
 
90+3
Stoch si na pravé lajně neporozuměl s Coufalem. Liberečtí se dostali zadarmo k míči.
 
90+1
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Damjan Vukliševič.
 
90+1
Nastavují se čtyři minuty.
 
90
Souček mohl nahrát zcela volnému Stochovi, místo toho to fotbalovým slangem jednoduše zadrbal. Napravit jeho počínání mohl záhy Hušbauer, jeho rána doprostřed z dálky však rozhodně nepatřila k nebezpečným.
 
89
Slávisté to tentokrát zkusili po zemi, ani tak úspěšní nebyli. Škoda se obtočil na hranici šestnáctky ke střele, zacílil ale jen doprostřed a Nguyen lapil míč do náručí.
 
88
Závěr utkání připomíná závěr prodloužení duelu mezi Slavií a Sevillou. Do šestnáctky Liberce létá jeden centr za druhým. Prozatím se Severočeši zvládají bránit.
 
87
Rohy dnes sešívaným nejdou, i tentokrát fotbalisté Liberce balon poslali do bezpečí bez obtíží.
 
86
Hušbauer natáhl k povedené ráně z dálky, Nguyen ale střelu plachtící do šibenice vytáhl prsty na roh.
 
85
Hosté už především brání. Dlouhý nákop Kúdely nenašel žádného z jeho spoluhráčů, navíc se píská ofsajd a Severočeši tak budou rozehrávat.
 
84
Van Burena tentokrát jednoduše odzbrojil Potočný a hosté se hnali do rychlého brejku. Ten však nevyřešili ideálně a Pražané odpálil míč do bezpečí.
 
83
Van Buren si narazil míč se Škodou a vypálil z hranice vápna. Jeho tvrdé střele scházelo lepší umístění. Míč skončil nad.
 
82
Stochův centr mířil na zadní tyč, kde však hned dva hráči v sešívaném na balon o kousek nedosáhli.
 
80
Van Buren si zřejmě vzpomněl na svůj slalom ze zápasu proti Teplicím, i tentokrát se pokoušel probít do šance individuálně, ovšem byl povalen Karafiátem, který dostává žlutou kartu.
 
79
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Peter Olayinka.