konec FK Mladá Boleslav – MFK Karviná
1:1
(1:0)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
S konstatováním, že dnešní duel domácí fanoušky v tomto mrazivém počasí příliš nezahřál, se s Vámi loučím. Mějte se fajn a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou.
 
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 7:3.
 
Je za námi utkání sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY mezi Mladou Boleslaví a Karvinou, který končí remízou 1:1. Domácí nedokázali sv vedení z prvního poločasu udržet a v 56. minutě za hosty srovnal Smrž. Středočeši se sice poté opět vrátili k aktivní hře a svého soupeře tlačili, jenže do žádné vyložené šance už se nedostali, takže z tohoto mače nakonec berou pouze bod.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+4
Dlouhý pas Hubínka mířil na volného Diviše, jenže Berkovec celou situaci dobře přečetl, vyběl z brány a míč si stáhl pro sebe.
 
90+3
Po nadýchaném centru Matějovského hlavičkoval Komličenko, ovšem jeho gól by nemohl být uznán, neboť ruský útočník se nacházel v postavení mimo hru.
 
90+2
Hubínek chtěl vyslat do útoku Komličenka, jenže místo toho doslova odevzdal míč hostům, jelikož jeho pas zamířil až k Berkovcovi.
 
90+1
Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny čtyři mnuty.
 
90
V posledních momentech se toho na hřišti moc neděje, jelikož hosté se snaží co nejvíce kouskovat hru a k vidění jsou pouze autová vhazování.
 
89
Karviná se vydala do rychlého brejku, který táhl Dramé. Te z hranice šestnáctky hledal nabíhajícího si Wágnera, ovšem ten na jeho pas nedosáhl.
 
88
U postranní čáry byl Smržem tvrdě dohrán Komličenko a je jen s podivem, že hostující hráč také nedostal za svůj zákrok žlutou kartu.
 
87
Berkovec dlouho váhal s rozehrávkou a nakonec mu byla udělena žlutá karta.
 
87
Žlutou kartu dostává Ladislav Takács (FK Mladá Boleslav).
 
86
Komličenko v souboji předčil Janečku, který se poroučel k zemi a dožadoval se přerušení hry kvůli nedovolenému zákroku, který hlavní sudí nakonec také odpískal.
 
85
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Aleš Mertelj, přichází Jan Suchan.
 
84
Po pasu Matějovského pálil z dobré pozice Přikryl, jenže ten se v době přihrávky nacházel v ofsajdu, což neuniklo pomeznímu sudímu, jenž okamžitě zvedl praporek.
 
83
Wágner si chtěl odstavit Chaluše, avšak v souboji s domácím stoperem si pomohl zjevným faulem, který mu také odpískán.
 
82
Na dnešní utkání si do Adidas Arény našlo cestu 1236 diváků.
 
81
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Dávid Guba, přichází Luboš Tusjak.
 
80
Komličenko si zbavil svého strážce a poté zkusil tvrdou střelou z úhlu překvapit Berkovec, ovšem ten předvedl proti jeho pumelici jistý zákrok.