konec SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav
0:4
(0:1)
Komentuje: David Panuška
 
Pro dnešek to je ode mě vše. Díky za pozornost a zase někdy u české F:L ligy na počtěnou!
 
Utkání šestnáctého kola mezi Olomoucí a Mladou Boleslaví je u konce! Tým trenéra Webera si z Hané odváží tři body po vysoké výhře 4:0. První poločas patřil domácím, ale ten nevyužil několik šancí včetně penalty, naopak Mladá Boleslav využila jedinou – trefil se Ladislav Takács. Sigma se pokoušela hrát aktivně i ve druhém poločase, ale opět neskórovala, naopak dostala tři branky od Nikolaje Komličenka. Sigma se tak nadále brodí vespodu ligové tabulky.

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:24.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Václav Pilař ve středu hřiště poslal k zemi ve vzdušném souboji jednoho z fotbalistů Mladé Boleslavi. Následně to zopakoval Pavel Dvořák a ten vidí žlutou kartu.
 
90+1
Hraje se první nastavená minuta z celkových tří a spíše se dnešní duel jen dohrává. Mladá Boleslav si odveze z Olomouce tři body, Sigma nečekaně inkasovala debakl.
 
90
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Jiří Valenta.
 
89
Hra domácího celku je taková rozpačitá a Olomouc se do útoku moc nežene. Naopak hosté se stále dostávají do otevřené obrany a domácí to těžce brání.
 
88
A div, že se Mladé Boleslavi nepovedlo vstřelit pátou branku! Petr Mareš utekl po levé straně a centrovaným míčem vyzval ke skórování Křapku, který ale před Buchtou míč netrefil ideálně.
 
86
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Nikolaj Komličenko, přichází Antonín Křapka.
 
85
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
NIKOLAJ KOMLIČENKO dává třetí branku v duelu a navyšuje svůj náskok na čele střelců! Ruský borec byl nehlídán a ve vápně si vyměnil míč s Přikrylem. Hostující forvard následně zakončoval k pravé tyčce a Buchta neměl šanci zasáhnout.
 
84
Středočeši nyní aktivně napadali, což dělalo Olomouci problémy. Tomáš Přikryl nakonec Martina Sladkého fauloval a Sigma bude rozehrávat z vlastní poloviny.
 
83
Neskutečně efektivní Mladá Boleslav. Jejich šance bychom spočítaly na rukou jedné ruky, zato u Olomouce bychom potřebovali minimálně ruce obě. A stav je jednoznačný právě po hosty.
 
82
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Zahradníček, přichází Bidje Manzia.
 
81
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Marek Matějovský poslal míč na zadní tyčku, kde ve velice těžké pozici zakončoval NIIKOLAJ KOMLIČENKO! Hostující borec střílel patičkou, ale i tak se mu povedlo překonat Miloše Buchtu potřetí v duelu.
 
80
Na levé straně byl faulován Petr Mareš, tedy podle sudí. Bylo to dost přísné rozhodnutí. Středočeši tak budou rozehrávat standardní situaci z levé strany.
 
79
Jakub Plšek dalším hráčem, jenž se odhodlal ke střeleckému pokusu. Domácí hráč si naběhl před vápno, ale jeho rána k levé tyčce byla nakonec dosti nepřesná.
 
78
Před vápnem dělal kličku Milan Lalkovič, jenž obešel hráče a šel do šestnáctky. Míč si ovšem moc předkopl a ten nakonec skončil v zámezí, hra bude pokračovat odkopem od branky.
 
77
Martin Nešpor to zkoušel už ze zoufalosti. Před vápnem se otáčel s míčem a hned zakončoval. Rána šla ale středu branky, kde Jan Šeda s naprosto chladnou hlavou zakročil.
 
76
Hostům většina akcí vychází a jejich efektivita je příkladná. Olomoučtí se mají co učit, směrem do útoku se jim opravdu nedaří. Centr od pravé lajny šel na zadní tyčku, ale nikdo se k němu nedostal.
 
75
Po rohovém kopu se dostali hosté do střeleckého pokusu, který skončil brankou! Ta byla ale kvůli ofsajdu ihned odvolána a pokračovat se bude odkopem od branky Buchty.