konec FK Dukla Praha – 1.FC Slovácko
1:2
(1:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
Zatímco Slovácko díky první výhře ze hřišť soupeřů má v tabulce po pěti kolech pohodlných devět bodů, tak Dukla ani popáté nedokázala v novém ligovém ročníku bodovat a nadále uzavírá celý ligový peloton.
 
Hlasování fanoušků rozhodlo o hráčích zápasů Filipu Radovi v domácím týmu a Michalu Kadlecovi z výběru Slovácka.
 
Je za námi utkání s nečekaně kuriózní zápletkou, když Slovácko si z Julisky odváží plný bodový zisk díky dvěma vlastním brankám Martina Chlumeckého, přičemž tu druhou si domácí stoper vstřelil nešťastným odkopem v devadesáté minutě utkání.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Hosté po rychlém brejku vybojovali rohový kop a zřejmě dohrají utkání na polovině Dukly.
 
90+2
Domácí byli nesmírně blízko vyrovnání! Holíkův centr z rohového kopu Djuranović prodloužil ke vzdálenější tyči, kde Brandner z bezprostřední blízkosti přestřelil slováckou branku!
 
90+1
Rozhodčí Jílek oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
 
90+1
Žlutou kartu dostává Filip Rada (FK Dukla Praha).
 
90
Slovácko právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelná situace! Centr Michala Kadlece ke vzdálenější tyči prodloužil Jan Juroška a před brankou se ukopl MARTIN CHLUMECKÝ, jenž omylem nasměroval míč do vlastní sítě již podruhé v tomto zápase a zřejmě rozhoduje o vítězství Slovácka!
 
88
Z předchozího centru Holendy vznikla jen drobná rozepře Djuranoviće s Hofmannem, kterou rozhodčí Jílek řeší žlutou kartou pro oba znesvářené kohouty.
 
87
Holenda si na pravém křídle našel prostor k centru, ten ale adresoval do území nikoho a míč se dokutálel až k protějšímu rohovému praporku.
 
86
Dukla vybojovala standardní situaci z nějakých pětadvaceti metrů od branky Slovácka, Lukáš Holík ale mířil zhruba o metr nad branku hájenou Michalem Daňkem.
 
84
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Filip Kubala.
 
84
Lukáš Holík načechral míč na hlavu Hanouska, kterému hostující defenziva dopřála skutečně velké množství prostoru a byť Hanousek hlavičkoval zády k brance, tak z velmi nebezpečné pozice a jen těsně přestřelil břevno hostující branky!
 
83
Dva nedovolené zákroky Slovácka v rychlém sledu na vlastní polovině dovolují Dukle nastěhovat se k pokutovému území Moravanů.
 
82
Další centr Michala Kadlece postrádal veškerou kvalitu, odkop ale vůbec nevyšel osamocenému Miloševičovi a hosté mohou vhazovat u rohového praporku.
 
81
Jakub Petr u rohu pokutového území dobře načasoval přihrávku rozběhnutému Kadlecovi, jeho střílený centr před branku domácí defenziva odvrací.
 
80
Tetour vybídl přihrávkou na pravé křídlo k centru Brandnera, tomu ale přízemní pas před branku vůbec nevyšel a Krejčí snadno odehrál míč za postranní čáru.
 
79
Po rychlé souhře Slovácka před pokutovým územím si Juroška narazil míč o Zajíce, poté ale vysoko přestřelil branku Dukly.
 
78
Ostrý souboj Jurošky s Holíkem u postranní čáry rozhodčí Jílek ohodnotil jako dovolený ze strany obou hráčů, vhazovat může hostující aktér tohoto střetu.