konec FK Dukla Praha – FC Viktoria Plzeň
1:3
(1:0)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou.
 
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 5:11. Rohy: 4:7.
 
Je dobojováno. Plzenští po první půli prohrávali o jednu branku. Ovšem ve druhém poločase dokázali zabrat a zápas otočili. Trenér Vrba sáhl ke střídání a to rozhodlo zápas. Nejprve dva střídající hráči zařídili v devětašedesáté minutě vyrovnání. Jakub Řezníček přihrával na gól Tomáši Hořavovi a hosté se radovali a byli zpět ve hře. O dvě minuty později znovu úřadoval Jakub Řezníček, který střílel a jeho pokus si do vlastní branky srazil domácí obránce Podaný. Dukla už neměla síly na to, aby dokázala vyrovnat a poslední slovo měla v osmaosmdesáté minutě znovu Viktoria, která zásluhou Michaela Krmenčíka, který proměnil pokutový kop, zvítězila o dva góly a získává tak první tři body do tabulky. Domácí jsou nakonec bez jediného bodu.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Ke kontaktnímu gólu se tak Dukla nedostala a hned po této akci se hosté dostali na druhou stranu a ještě jdou do jednoho z posledních útoků.
 
90+1
Uroš Djuranović byl v obrovské šanci kousek u tyče hostující branky. Nejprve ji orazítkoval a hned na to pak pálil do boční sítě.
 
90
Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě dvě minuty.
 
90
U míče jsou znovu hosté a příliš se už nikam neženou. Další akci tak zakládají kombinací s míčem na vlastní polovině.
 
89
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Jan Kovařík.
 
88
Plzeň právě vstřelila branku!
Na značku pokutového kopu si míč postavil MICHAEL KRMENČÍK a poté svou střelou do protipohybu domácího brankáře Rady umístil míč k jeho levé tyči – 1:3. Hosté si tak v závěru druhého poločasu berou dvoubrankový náskok.
 
87
Žlutou kartu dostává Lukáš Holík (FK Dukla Praha).
 
87
Agilní Petržela byl znovu u zrodu akce Plzně v pokutovém území. Holík ho fauloval a sudí nařizuje pokutový kop!
 
86
Po další snaze získali míč hosté, konkrétně Matúš Kozáčik a hned odkopl míč do bezpečí. Hosté míří do rychlé protiakce.
 
86
Domácí spěchají k dalšímu útoku. Rádi by se dočkali alespoň vyrovnání, hostující obrana je zatím ale proti.
 
84
Petržela se famózně uvolnil a skvěle našel přihrávkou Jakuba Řezníčka, jenž okamžitě vystřelil. Balon skončil jen těsně vedle tyče domácí branky.
 
83
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Marek Hanousek, přichází Uroš Djuranović.
 
82
Limberský našel Hořavu uvnitř velkého vápna. Druhý jmenovaný byl ovšem tísněn obranou a potáhl balon dále. Nakonec pak hosté vybojovali rohový kop.
 
81
Matúš Kozáčik dostal míč pod kontrolu po střele domácích a v poklidu tak odkopává balon na opačný konec hřiště. Plzenští jdou útočit.
 
80
Jdeme do poslední desetiminutovky utkání a samozřejmě se dá očekávat, že hlavní sudí nějakou tu minutu nastaví. Domácím tak začíná rychle ubíhat čas.
 
79
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Breda, přichází Patrik Brandner.