konec FC Baník Ostrava – FK Dukla Praha
1:2
(0:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký zbytek dne a u dalších on-line přenosů na počtenou.
 
Je konec! V prvním poločase se dokázala prosadit pouze Dukla, která se zásluhou Patrika Brandnera dostala do vedení, které udržela až do přestávky.
Ve druhé půli se sice Ostrava snažila o srovnání, avšak namísto toho inkasovala podruhé. V 67. minutě překonal Ondřej Kušnír střelou z malého vápna Laštůvku podruhé. Ostrava se i po dvou neuznaných brankách kvůli ofsajdu tlačila vpřed a kontaktní branku se jí nakonec povedlo vstřelit v 91. minutě. To Pazderův centr zužitkoval Milan Baroš. Jenže na další přesný zásah se už Slezané nemohli a utkání prohráli 2:1. Tím si velmi výrazně zavařili a zkomplikovali cestu za záchranou.
 
Milan Baroš ještě po skončení utkání běžel za pomezním sudím, aby mu řekl pěkně od plic svůj názor a domácí realizační tým měl co dělat, aby svého kapitána udržel.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+6
Jenže centr de Azeveda Dukla s menšími problémy zažehnala a následný brejk Dukly zastavil právě de Azevedo rukou a je rozhodnuto.
 
90+5
Laštůvka vyběhl daleko z brány a jeho odkop nechala hostující obrana propadnout míč za sebe, načež byl faulován de Azevedo. Resulutuje z toho poslední přímý kop, na který jde i domácí brankář.
 
90+4
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází David Douděra.
 
90+3
A mohlo být srovnáno! Na centr z levé strany se snažila dosáhnout hned trojice hráčů Ostravy, avšak ani jeden z nich ve skluzu balon nezasáhl.
 
90+3
Ostrava je nyní nastěhovaná v okolí vápna Dukly, která se brání ze všech sil. Rada vyboxoval další nabídku, ale tak Ostravy pokračuje.
 
90+1
Baník právě vstřelil branku!
Tak že by přeci jen drama? Centr Lukáše Pazdery na přední tyči netrefil Tomáš Poznar, nicméně za ním už MILAN BAROŠ dokázal balon i přes bránícího Kušníra dostat do sítě a uživit tak jakési naděje Baníku alespoň na bod.
 
90
Jan Laštůvka v pohodě lapil Procházkovu malou domů a Ostrava se může ještě pokusit alespoň o kosmetickou úpravu, jelikož se bude nastavovat 5 minut.
 
89
Holenda nyní střežil míč u rohového praporku až mu ho nakonec upálili do zámezí domácí fotbalisté.
 
89
Podaný to nyní udělal velmi dobře, když vybojoval autového vhazování na Procházkovi s Diopem.
 
88
Ten sice Baník dokázal nakonec ubránit, ale mnoho času mu už nezbývá na případné srovnání či korekci stavu.
 
88
Mizerný centr de Azeveda v pohodě stáhl ze vzduchu do svých rukavic Filip Rada a Dukla může pelášit do protiútoku.
 
87
Střela Milana Baroše z pravé strany vápna byla zastavena prvním bránícím hráčem a Dukla se i tomto případě ubránila.
 
86
Psyché musel velmi rychle spěchat dozadu. Situaci však zvládl, když zapojil do hry i brankáře Laštůvku.
 
85
Velmi špatná přihrávka de Azeveda do tandemu na nabíhajícího Granečného. Bude z toho jen odkop od brány.
 
85
Poznar uplatnil svůj důraz v osobním souboji, avšak poté se už k míči nedostal ani on ani Milan Baroš. Nicméně Baník bude moci alespoň vhazovat.
 
84
Po Procházkově centru se k hlavičce dostal Dame Diop, ale jeho pokus byl opravdu hodně nepovedený a balon směřoval směrem na rohový praporek.