konec FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň
0:2
(0:2)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
Ode mě je to z města automobilů vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou.
 
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 5:4.
 
Je dobojováno, Viktoria Plzeň zvítězila už poosmé v řadě a v novém ročníku naší nejvyšší fotbalové soutěže je stále neporažena. O své výhře hosté rozhodli už v úvodní čtvrthodince, když se dvakrát prosadil Michael Krmenčík. Mladoboleslavským nešla upřít snaha, opět je ale trápila útočná fáze hry, jejich řešení gólových šancí je místy opravdu mizerné. Ve druhé půli si Západočeši získaný náskok už jen hlídali, a i nadále tak vévodí tabulce HET ligy.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Ne, Mladé Boleslavi dnes vstřelená branka prostě není souzena. Čerstvý Vukadinovič se díky rychlé kličce zbavil Milana Havla a přízemní nabídkou oslovil ve vápně číhajícího Stronatiho, ten ale v obrovské šanci zamířil těsně vedle.
 
90+2
Vše nasvědčuje tomu, že tomu tak nebude. Mladá Boleslav už působí odevzdaným dojmem, což bylo názorně vidět na Pauschekově mimořádně nepřesném pasu pro Marka Matějovského. O dnešním vítězi je rozhodnuto.
 
90+1
Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty. Dočkají se domácí alespoň čestného úspěchu?
 
90
Komličenko vyhrál další vzdušný souboj a sklepl míč pro rozběhnutého Mebrahta. Jeho myšlenka byla dobrá, provedená už horší, přihrávka do běhu pro Miljana Vukadinoviče totiž postrádala přesnost, čehož využil poctivě se vracející Řezník.
 
89
Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu, dle jejich názoru totiž Stronati v šestnáctce zahrál rukou, sudí Franěk ale celou situaci posoudil správně. Plzeň ale měla k dispozici rohový kop, Zeman však trefil pouze Marka Matějosvkého.
 
88
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Marek Bakoš.
 
88
Daniel Kolář opět předvedl svou herní pohodu, když při prvním doteku nasadil Stronatimu potupné jesličky. Poté si došel pro druhý faul v krátkém časovém sledu, uvidíme tak standardní situaci v podání hostí, kteří mají konec utkání ve svých rukou.
 
87
Matějovský s přihrávkou váhal tak dlouho, až se k němu zezadu přihnal Daniel Kolář a o balon jej obral. Rodící se brejk, tažený domácím kapitánem, ale nic zajímavého nepřinesl, jasným faulem se totiž prezentoval Komličenko.
 
86
Po zaváhání při návratu do defenzivy v podání Boleslavských dostal Kopic přihrávku od Koláře. Těsně před jeho vběhnutím do pokutového území jej ale díky dobře načasovaném skluzu zastavil Matěj Chaluš.
 
85
Matějovský hodlal hru roztáhnout na právě příchozího Miljana Vukadinoviče, ten ale v souboji rameno na rameno proti taktéž střídajícímu Havlovi postrádal důraz. Pokud se už nestane nic překvapivého, Plzeň si z města automobilů odveze tři body.
 
84
Na Havlův pas si v šestnáctce naběhl Daniel Kolář, jenž dlouho vymýšlel, komu balon předložit. Nakonec si vybral z druhé vlny nabíhajícího Tomáše Hořavu, tomu ale rána z první nesedla a zamířila vysoko nad branku Luďka Vejmoly.
 
83
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Miljan Vukadinovič.
 
82
Hubínek vybojoval míč do své moci, poté dlouhým pasem hledal nabíhajícího si Mebrahta, toho měl ale velmi dobře pohlídaného dnes ve fantastické pohodě hrající Tomáš Hájek.
 
81
Limberského zranění poněkud zhatilo střídací strategii trenéru Vrbovi, který chtěl na hrací plochu poslat Marka Bakoše. Ten měl nahradit Michaela Krmenčíka, zdravotní problémy plzeňského zadáka ale způsobili nutnost změny v obraně.
 
80
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází David Limberský, přichází Milan Havel.
 
79
Na nepříjemný centr od Fleišmana si ve vápně naběhl důrazný Nikolaj Komličenko, ve vzduchu ale nepříjemně srazil Davida Limberského, ke kterému jsou na hrací ploše přivolána nosítka.