konec FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Liberec
1:2
(0:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
Ode mne je to pro dnešek z Městského fotbalového stadiónu v Brně na Srbské vše, a tak se s vámi přeji pěkný zbytek dne. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se Daniel Kinc.
 
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:7.
 
Utkání je u konce! Domácí předvedli ve druhém poločasu zlepšený výkon, a povedlo se jim vyrovnat, nicméně hosté i přesto zlomili druhou brankou duel na svou stranu a mohou se radovat ze zisku tří bodů.

Zbrojovka byla od startu druhého poločasu o poznání lepší a svou aktivitu nakonec korunovali vyrovnáním, o které se po přiťuknutí od Pilíka prosadil střídající Alvin Fortes, jenž svou ránu v plném běhu umístil přesně k levé tyči. Chvíli nato mohl překlopit výhru na stranu Brna Škoda, který stál sám před brankou, ale nedokázal propálit vyběhnuvšího Hladkého. A záhy přišel trest. Po přetaženém centru připravil Folprecht míč pro Romana Potočného a ten krásnou technickou ranou vystřelil Liberci tři body. Brno se snažilo o odpověď, ale žádnou větší šanci si nevytvořilo. Zbrojovka – Liberec 1:2
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
V asi poslední šanci domácích v zápase se objevil Pavlík na hranici vápna, místo střely se ale také on provinil faulem a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu. Je po nadějích domácích na bodový zisk...
 
90+2
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Jiří Kulhánek.
 
90+1
Na hřišti planou emoce a nyní se do konfliktu dostali Fortes s Potočným, přičemž další žlutou kartu dostává Potočný.
 
90+1
Nastavují se tři minuty nad rámec druhého poločasu!
 
90
Tentokrát do celé situace u rohového praporku, kam doslova vletěl Lukáš Vraštil a také on si za svůj zákrok vysloužil žlutou kartu.
 
89
Roman Potočný zůstával ležet na zemi notnou dávku vteřin, ale nakonec se na nohy postavil a hra může opět u rohového praporku pokračovat.
 
88
Ten rozehráli nakrátko a Polák hodně tvrdě zajel do Potočného, a nemůže být divu, že obdržel za svůj tvrdý zákrok žlutou kartu.
 
87
Hosté jsou opět na polovině soupeře a po sraženém centru vybojovali rohový kop.
 
86
Chvíli na to už sice Brno vybojovalo přímý kop na polovině hřiště, k němuž se postavil Melichárek a jeho centr hledal Škodu na hranici malého vápna, střídající hráč si ale pomohl faulem v souboji s Hladkým.
 
85
Zbrojovce se příliš při snaze o tlak nedaří. Opět ji zastavil útočný faul na pravé straně a Václav Hladký s rozehrávkou rozhodně pospíchat nebude.
 
84
Další brejk táhl opět kdo jiný než Potočný, Pavlík se ale skvělým sprintem vrátil do obrany a nakonec střelce zatím rozdílové trefy odstavil od míče.
 
83
Nadýchaný centr na hranici vápna dokázal Ševčík sklepnout pro Mikulu, který odhodlal ke střele z voleje, spíš než branku však ohrozil pár svých příznivců za brankou.
 
82
A hosté opět šetří cenné vteřinky na útočné polovině, nyní dokázali vybojovat další rohový kop.
 
81
Dnešnímu utkání na brněnském stadiónu v Srbské ulici přihlíží 3018 diváků!
 
80
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází Matěj Hybš.
 
79
Jan Sedlák si po pravé straně naběhl na dlouhý aut do vápna, po zemi posílal míč pod sebe do ohně, ovšem ani Škoda, ani Pilík se do zakončení nedostali.