konec Bohemians Praha 1905 – FC Zbrojovka Brno
0:0
(0:0)
Komentuje: Jiří Čihák
 
Vršovická Bohemka a brněnská Zbrojovka si dnes rozdělily po bodu. Z promrzlého Ďolíčku je to pro dnešek vše, loučím se s vámi a u dalších sportovních přenosů se budu opět těšit na shledanou.
 
Za pískotu domácích tribun skončilo bezbrankové utkání mezi Bohemians Praha 1905 a Zbrojovkou Brno. Největší šanci utkání zahodil krátce po svém příchodu na hřiště Fabán Slančík ze Zbrojovky Brno, zblízka ale Švengerovu branku přestřelil. V domácím dresu pálil nejnebezpečněji kapitán Josef Jindřišek, jeho přímý volný kop ale mířil těsně vedle pravé tyče Hladkého brány.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Jindřišek vystihl rozehrávku Zbrojovky, poté ale nenašel přesnou přihrávkou Nerada.
 
90+2
Jindřiškův centr doletěl k Mosquerovi, který si sice elegantně obhodil dva bránící hráče, víc už ale nesvedl.
 
90+2
Domácí rozehrají další standardku z poloviny hřiště.
 
90+1
Také Zbrojovka zaútočila, Kerestešův centr do vápna ale nikoho v červeném nenašel.
 
90+1
Jindřišek posílal do vápna nebezpečný centr z volného přímého kopu, brankář Hladký si poradil.
 
90
Rozhodčí Zbyněk Proske nastavil tři minuty.
 
90
Ještě jedno střídání brněnské Zbrojovky: Velmi pomalu opouští hřiště Donneil Moukanza, jeho místo zaujme Miroslav Keresteš.
 
89
Zápas se pomalu blíží k bezbrankovému konci, nic na tom nezměnila ani ofenzivní akce Radka Šírla, který nedokázal najít jednoho z nabíhajících spoluhráčů.
 
88
Rada poslal z levé strany do vápna centr z přímého volného kopu, do zakončení se dostával Krch, brněnská obrana ale opět střelu dokázala zablokovat.
 
87
Šírl z levé strany našel přihrávkou pod sebe Davida Bartka, jeho střelu z dobré pozice zablokoval Milan Lutonský.
 
86
„Klokani“ nyní do pokutového území poslali v krátkém časovém sledu hned tři zajímavé centry. Všechny však dokázala odvrátit obrana Zbrojovky.
 
85
Hráči Bohemians okamžitě vyrazili do protiútoku, hostující defenziva je však vytlačila k rohovému praporku.
 
84
Slánčík hledal v pokutovém území jednoho ze spoluhráčů, svůj centr ale poslal úplně mimo ně.
 
82
Největší šanci zápasu nyní zahodil Fabíán Slančík, jenž byl na hřišti jen několik vteřin! Hlavičku k přední tyči nejdříve perfektně zlikvidoval Švenger, míč ale vyrazil jen před sebe a právě střídající brněnský útočník zakončoval přes hlavu do odkryté brány, kterou přestřelil.
 
81
Střídání Zbrojovky: Jana Sýkoru nahradil Fabián Slánčík.
 
81
Sýkora si krásně převzal Hyčkovu přihrávku uvnitř pokutového území, jeden z domácích obránců mu ale na poslední chvíli ukopl balon na rohový kop.
 
80
„Klokani“ jsou v držení míče na polovině Zbrojovky, ta své velké vápno tvrdě brání a z tribun se ozývá pískot nespokojených fanoušků.