konec SK Slavia Praha – FC Slovan Liberec
4:1
(1:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
Sešívaní se díky výhře 4:1 posunula na první místo tabulky před svého pražského rivala Spartu. Ode mě je to pro dnešek vše, někdy příště se těším na shledanou.
 
Slovan si zlepšený výkon ze závěru první půle přenesl i do začátku té druhé, vyložené šance si ale nevytvářel. A tak čtvrt hodiny před koncem rozhodl parádní ranou záložník Zmrhal. V samotném závěru ještě pečetil slávistickou výhru dvěma góly útočník Škoda.
 
Slávisté vstoupili do zápasu aktivněji a díky Balajovi se ujali i vedení. Jenže pak zcela vypadli z tempa a Liberec toho využil vyrovnávající brankou Šurala těsně před přestávkou.
 
90+1
Konec zápasu.
 
90
Druhý poločas bude nastaven o jedinou minutu.
 
89
Slavia právě vstřelila branku!
Obrana Liberce je v rozkladu. Piták vystihl Rajnochovu nepřesnou přihrávku a vyslal dopředu MILANA ŠKODU, který prudkou ránou přidává další gól!
 
86
Slavia právě vstřelila branku!
Dlouhý výkop brankáře Hrubeše trestuhodně podcenil stoper Rajnoch, který se ještě přikrčil. Balón pak doskákal k MILANU ŠKODOVI, který si se štěstím obhodil Hrošša a pak zakončil do prázdné brány!
 
86
Hamuľákův postup sice nezastavil Baéz, Gecov už ale ano.
 
84
Vysoký centr Nitrianského mířil na Škodu, Rajnoch ho ale dokázal pokrýt.
 
83
Mohlo být rozhodnuto! Škoda se dostal za obranu a zkoušel přehodit vybíhajícího Hrošša, ten ale se štěstím balón zbrzdil natolik, že ho pak Rajnoch mohl vykopnout z brankové čáry!
 
81
Střídají i slávisté: Gecov za Balaje.
 
81
Hamuľák jde do hry místo Sackeyho.
 
80
Bílek se dostal po přímém kopu k balonu, ale po kontaktu se soupeřem spadl. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře, ale ani Černý pak nedokázal prostřelit hostující houštinu těl.
 
79
Po faulu Coufala na Pitáka budou navíc sešívaní dál u balónu.
 
77
Liberečtí nyní naráží na slávistický blok, domácí se navíc snaží, celkem úspěšně, kouskovat hru.
 
75
Hosté posílají do hry Luckassena, místo mu uvolnil Hadaščok.
 
74
Slavia právě vstřelila branku!
Balaj zatáhl míč po levé straně a pak oslovil z druhé vlny nabíhajícího JAROMÍRA ZMRHALA, který se zbavil Seckeyho a pak parádní bombou zamířil nechytatelně pod břevno!
 
72
Frýdek teď rukama zastavil Černého, sudí přesto žlutou kartu nevytáhl. Frýdek už podruhé během minuty unikl červené kartě.
 
71
Frýdek ostrým skluzem zajel do Balaje a může být rád, že viděl jen žlutou kartu.
 
70
Piták se nakonec zhostil exekuce, ale jeho střela letěla nad hostující bránu.