konec FC Viktoria Plzeň – Bohemians Praha 1905
2:1
(0:1)
Komentuje: Marek Kratochvíl, Jan Picka
 
Pro dnešek je to od nás z Doosan Arény vše. Přejeme hezký zbytek neděle a budeme se těšit u dalších přenosů.
 
Plzeň drží stoprocentní bodový zisk v letošní sezóně i po dnešním utkání s Bohemians 1905, na výhru se dnes ale lídr pořádně nadřel. Klokani šli dovedení už v prvním poločase po hlavičce Dominika Maška, který se trefil jen pár minut před odchodem do šaten. Do druhého poločasu trenér Vrba dvakrát vystřídal a Plzeň zařadila vyšší rychlostní stupeň. Velký tlak přetavila Viktoria ve vyrovnávací branku po několika minutách, když centrující Zeman našel hlavičkujícího kanonýra Michaela Krmenčíka. I nadále se domácí tlačili do útoku a zejména Zeman byl takřka u všeho podstatného. Fryšták sice předvedl několik famózních zákroků, na hlavičku Milana Havla z 83. minuty ale stačit nemohl. Utkání tak rozohoduje hráč, který do Plzně zamířil před sezónou právě z týmu jejího dnešního soupeře.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Domácí si teď trochu zavařili v obraně, brankář Kozáčik ale těžkou situaci se štěstím zvládl. Napadající Šmíd se dostal k balonu, ten ale zastavil jen rukou.
 
90+1
Dlouhý centr do vápna Plzně končí v rukavicích pozorného Kozáčika.
 
90
Vaníček fauloval na vlastní polovině Zemana a domácí pochopitelně s rozehrávkou nikam nespěchají.
 
Dnešní utkání sleduje 10 712 diváků.
 
89
Nakonec pálil Martin Hašek přes zeď přímo na branku a netrefil to vůbec zle, přesto ale míč poslal o pár čísel příliš vysoko.
 
88
Jan Kopic to teď přehnal s důrazem v souboji s Jindřiškem a po zálsuze vidí žlutou kartu. Hosté navíc budou mít k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice nějakých 25 metrů od branky Plzně.
 
88
Po dalším faulu hostí de facto na středové čáře budou rozehrávat fotbalisté Viktorie.
 
86
Celá Doosan Aréna teď vestoje tleská domácím fotbalistům a kotel vyvolává jméno trenéra Pavla Vrby.
 
85
Martin Dostál fauloval Krmenčíka a dostává žlutou kartu.
 
85
Domácí mají míč pod kontrolou.
 
83
Plzeň právě vstřelila branku!
Domácí dávají druhou branku a obrací výsledek ve svůj prospěch! Jako přes kopírák odcentroval z pravé strany Martin Zeman na zadní tyč, tentokrát tam však balon našel hlavu ex-klokana MILANA HAVLA, který tak dost možná obral svůj bývalý tým o bodový zisk z dnešního utkání – 2:1. Asistence: Martin Zeman.
 
83
Krátce po svém příchodu na hřiště měl velkou šanci Andreas Ivanschitz, na balon do vápna ale těsně nedosáhl a pohotový Fryšták proti němu včas vyběhl.
 
82
Hůlka si v souboji s Krmenčíkem pomáhal rukama a sudímu Berkovi to neuniklo.
 
80
Patrik Hrošovský už běžel vystřídat, sedmnáctka ale patřila Siimu Lutsovi, jehož nahradil Rudolf Reiter. Za Plzeň jde do hry Andreas Ivanschitz, ten však nahradí Tomáše Hořavu.
 
79
A následný centr z rohového kopu si navíc Kozáčik stahuje ze vzduchu pro sebe.
 
78
Teď už ale Matúš Kozáčik musel do akce vytáhl fantastický zákrok. Domácí obraně pláchl střídající Jevgenij Kabajev, který i přesně zakončoval ke vzdálenější tyči. Plzeňský gólman ale konečky prstů jeho pokus vytáhl na roh.
 
78
Na druhé straně opět střílel Jakub Nečas, ani teď však Kozáčik nemusel zasahovat. Balon prolétl nad plzeňskou brankou.
 
77
Další Zemanův centr končí v náruči gólmana Bohemians.
 
76
Řezníkův zajímavý centr teď Krmenčík na bližší tyči těsně nedoskočil. Střela Kopice pak byla zřejmě ještě tečovaná, balon každopádně končí v rukavicích brankáře Fryštáka.
 
75
Domácí opět zatlačili soupeře hluboko do obrany. Zatím ale bez ohrožení branky.
 
74
Teď si balon rovnal na střelu pravačkou Jakub Nečas, Lukáš Hejda jej ale výborně vystínoval a balon přes sebe projít nenechal.
 
73
Domácí se ubránili a poslední Dostál pod tlakem obrací hru až k Fryštákovi.
 
72
Kozáčik teď pokazil odkop a hosté málem zahrozili. Centr z rychlého brejku odvrátil Hejda alespoň na rohový kop.
 
71
Na druhé straně se odvážil ke střele Martin Hašek, nedokázal ale přesně zamířit, a hrát tak budou opět fotbalisté Viktorie.
 
70
Teď si Zeman nerozuměl s Krmenčíkem, který se mu rozběhl na opačnou stranu. Jeho centr tak prolétl vápnem až za čáru.
 
69
První žlutou kartu na domácí straně obdržel Milan Havel. Z nabídnutého přímého kopu se ale hosté nedokázali dostat k ohrožení branky.
 
68
I další rána Hrošovského ze střední vzdálenosti končí jen v náruči brankáře Fryštáka.
 
67
Zeman teď ve skluzu zablokoval Kocičův pas za obranu domácích a zarazil rodící se protiútok. Po chvíli navíc hosté ztrácejí balon a hrát tak můžou opět domácí.
 
67
Zemanův centr tentokrát hosté odvracejí na roh.
 
66
Je z toho navíc další žlutá karta pro hosty. Jevgenij Kabajev je trestán krátce po svém příchodu na hřiště.
 
65
Od Marka Bakoše se teď odrazil balon do zámezí. Hosté tak budou moci vhazovat na polovině hřiště.
 
64
Západočeši se dostali k zakončení, balon ale zamířil vysoko nad hostující branku. Fryšták bude rozehrávat.
 
63
Další žlutá karta pro hosty, jmenovitě pro Siima Lutse, který fauloval na vlastní polovině. Plzeň tak bude mít k dispozici další přímý kop před vápnem soupeře.
 
62
Za nasimulovaný pád před vápnem Viktorie dostává žlutou kartu Jakub Nečas.
 
62
Benjamin Tetteh střídá, místo něj naskakuje do hry Jevgenij Kabajev.
 
61
Zemanovu ránu z pravé strany jeden z hostujících obránců dokázal zablokovat. Skákající balon si pak v klidu pohlídal brankář klokanů.
 
60
Opět se dostal ke střele z hranice vápna Patrik Hrošovský, i teď ale u své pravé tyče dobře zasáhl brankář Fryšták.
 
59
Následná dorážka od Hrošovského končí po teči jednoho z bránících hráčů nad brankou. Po rohovém kopu si brankář Fryšták připisuje další zákrok a kotel fanoušků pražského týmu po zásluze vyvolává jeho jméno.
 
58
Teď se naopak Tomáš Fryšták zaskvěl! Radim Řezník zůstal úplně sám za obranou Pražanů, ale v obrovské šanci selhal, respektive si vylámal zuby právě na gólmanovi hostí.
 
57
Fryšták opět zaváhal při centru z levé strany a jen se štěstím se domácí ve skrumáži před jeho brankou nedostali k plnohodnotnému zakončení.
 
56
Další velká šance domácích! Jan Kopic si zpracoval balon téměř na brankové čáře a místo očekávané přihrávky zpět do vápna poslal míč téměř podél brankové čáry až k dobíhajícímu Bakošovi. Tomu chybělo pár čísel, aby balon dorazil do prázdné brány.
 
55
Kopic se sice trojící obránců neprodral až do vápna, vybojoval však alespoň rohový kop pro domácí tým.
 
54
Střídají také hosté. Střelec první branky Dominik Mašek míří ze hřiště, místo něj naskakuje Jakub Nečas.
 
53
Plzeň právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Martin Zeman poslal do vápna vynikající centr levačkou, ten navíc možná trochu podcenil brankář Fryšták a MICHAEL KRMENČÍK ukázal, že je aktuálně ve skvělé formě. Balon si našel a nekompromisní hlavičkou z bezprostřední blízkosti vyrovnává na 1:1! Asistence: Martin Zeman.
 
52
Po odpískané ruce budou moci domácí rozehrávat přímý kop kousek před vápnem soupeře na pravé straně. O centr do vápna se postará Zeman.
 
51
Kopic si teď nerozuměl se spoluhráči. Jeho centr na zadní tyč prolétl bez povšimnutí až do zámezí. Odkop pro Bohemians.
 
50
Zeman dlouhý balon za obranu soupeře nedokázal zastavit na hřišti, odehrál tak alespoň do autu, aby hosté museli vhazovat u vlastní šestnáctky.
 
49
Bakoš si nabíhal pro hlavičku hluboko do vápna soupeře, brankář Fryšták byl ale pozorný a míč si ze vzduchu stáhl.
 
48
Další nebezpečná situace v pokutovém území pražského týmu. Tentokrát se domácí nedostali k ohrožení branky, zůstávají ale u balonu.
 
47
Nádhernou ránu z voleje teď pustil na Fryštáka nováček na place Marek Bakoš. Brankář Bohemians vytáhl fantastický zákrok u své levé tyče a balon dokázal udržet před brankovou čárou.
 
47
Kapitánskou pásku na domácí straně převzal Patrik Hrošovský a právě on teď také diriguje rozehrávku Plzně.
 
46
Do druhého poločasu domácí hned dvakrát střídají. Milana Petrželu nahradí na pravém kraji Martin Zeman, namísto Daniela Koláře pak Vrba posílá do hry druhého útočníka Marka Bakoše.
 
46
Začal druhý poločas.
 
Viktoria měla v prvním poločase jasnou územní převahou, do vápna Bohemians létal centr za centrem, ale Tomáš Fryšták nemusel předvést žádný těžký zákrok, se všemi pasy si poradil a stáhl je ze vzduchu, proti střele Koláře z konce první půlky skvěle zakročil.

To na druhé straně jednou udeřilo, když po první vážnější akci otevřel skóre Dominik Mašek, který využil centru Vaníčka. Záhy mohl zvýšit skóre i Benjamin Tetteh, ale zblízka pálil nad břevno.
 
45
První poločas skončil.
 
44
Na druhé straně se pokusil odpovědět kapitán Daniel Kolář, jeho střelu vyškrábl na roh Tomáš Fryšták.
 
44
Hned po dvou minutách měli hosté na noze další gól. Tetteh se dostal do šance, z bezprostřední blízkosti ale u levé tyčky Plzně nezakončil přesně!
 
42
Bohemians právě vstřelili branku!
Ojedinělá šance hostujícího týmu končí prvním gólem utkání! Martin Hašek poslal přesný míč na pravou stranu, odkud odcentroval Antonín Vaníček, na jehož pas si perfektně naběhl DOMINIK MAŠEK, jeho hlavička zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Matúš Kozáčik byl bez šance.
 
41
Tomáš Fryšták si vyběhl pro další míč, který bez problémů chytá do náručí. S rozehrávkou nespěchá, hledá nejlepší řešení.
 
41
Benjamin Tetteh srdnatě bojoval o míč s Havlem, ale nakonec je z toho aut, vhazovat bude Plzeň.
 
40
Milan Petržela pálil z voleje po centru Kopic, ale znovu se vyznamenala obrana Bohemians, která nepustila míč k bráně.
 
39
Po dalším přímáku Plzně se snažil zakončit Tomáš Hájek, ale jeho hlavička nebyla dost razantní. Bude z toho nakonec roh pro domácí.
 
39
Už i Michael Krmenčík se odhodlal k centru, nakonec míč propadl mezi klubko hráčů, kde se ho zmocnil Milan Petržela. Ten upadl, ale penalta se pískat nebude.
 
38
Po faulu Plzně skončil na zemi Dominik Mašek, který se už zvedá, aby pomohl svému týmu s rozehrávkou přímého kopu.
 
37
Nyní budou vhazovat hosté, na pravé straně udržel míč Martin Hašek.
 
37
Milan Petržela dvakrát posílal míč do vápna, jednou na něj nedosáhl Kopic, podruhé Kolář. Plzeň má stále velký tlak, ale šance nejsou.
 
35
Po centru Hrošovského se snažil hlavičkovat Milan Petržela, jenže míč mu jen sjel po kštici, nakonec bude opět rozehrávat hostující gólman.
 
33
A ještě jedna rána z voleje, opět pálil Tomáš Hořava. Nyní to bylo po rohu, ale Tomáš Fryšták znovu nemusel zasahovat. Míč šel mimo.
 
32
Po přihrávce Kopice pálil Tomáš Hořava, ale ani on nedokázal zeleno-bílý val propálit. Hostující obrana hraje neskutečně obětavě.
 
32
Radim Řezník skončil na zemi, protože ho hostující hráči faulovali. Bude z toho další zajímavý volný přímý kop.
 
31
Daniel Kolář vybojoval na pravé straně autové vhazování, domácí se opět snaží probojovat k šanci.
 
30
Po vzoru Davida Limberského centroval Jan Kopic šajtlí, do jeho pasu se položil znovu Michael Krmenčík, ani tento míč však bránu Bohemians neohrozil.
 
29
I Západočeši si připsali zajímavou střelu, Michael Krmenčík pálil z první, jeho prudká rána však nakonec mířila mimo tři tyče. Tomáš Fryšták nemusel zasahovat.
 
29
Na druhé straně si připisuje Matúš Kozáčik zákrok po pokusu Vaníčka, jenž zakončoval po centru Haška.
 
28
Další vysoký pas poslal do velkého vápna Tomáš Hájek, ale Michael Krmenčík se k míči nedokázal dostat. Tomáš Fryšták balon opět chytá.
 
27
Radima Řezníka obrali o míč beci Bohemians, následně se domácí pravý bek dopustil faulu. Hostující tým může být zase na chvíli v klidu a rozehrát svou akci.
 
26
Viktoriáni si s centrem do vápna poradili v klidu, nyní budou na pravé straně vhazovat.
 
25
Antonín Vaníček se snažil probít po pravé straně do vápna, ale čistě ho zastavil Patrik Hrošovský. Následně se však domácí přece jen dopustili faulu a hosté budou rozehrávat.
 
24
Na další míč, který letěl do velkého vápna Pražanů, nedosáhl Milan Petržela, bude tedy znovu vykopávat Tomáš Fryšták.
 
23
Po dlouhé době se hostující celek dostal k útočné kombinaci, za obranou Plzně byl Dominik Mašek, ale nakonec stál v ofsajdu.
 
22
A opět úplně všichni hráči kromě Kozáčika jsou na obranné polovině Bohemians, hostující se zatím brání velmi pozorně.
 
21
K rychlému centru levou nohou se odhodlal Tomáš Hořava, před brankou hlídkovali Kolář s Krmenčíkem, ale Tomáš Fryšták je dnes zatím bezchybný.
 
21
Poslední minuty sledujeme jednostrannou záležitost, domácí jsou neustále na útočné polovině, ale zatím se nedostali do žádné tutovky.
 
19
Michael Krmenčík po centru zakončoval na bližší tyč, nakonec však svým pokusem branku netrefil.
 
19
Po několika rychlých přihrávkách na pravé straně si domácí vybojovali druhý rohový kop v utkání.
 
18
Pavel Vrba si nahlas ulevil, protože další akce Plzně skončila v zámezí. Opět kombinoval Milan Petržela s Milanem Havlem, leč levý bek Viktorie míč na hřišti nestihl.
 
17
Na zemi po jednom ze soubojů zůstává ležet Benjamin Tetteh, který už je však zase hned na nohou a bude pokračovat. Bohemka velmi sportovně vrací míč Plzni.
 
16
Kopic se opět objevil na pravé straně hřiště, poslal přízemní míč do vápna, kde ho promáchl Daniel Kolář. Jenže k další střele se dostal Milan Havel, jehož pokus mířil nad.
 
15
Michal Šmíd nyní výborně zastavil Koláře, ale jen na chvilku, domácí už jsou zase u míče. Nyní jsou domácí rozhodně aktivnějším týmem.
 
14
Dost netypicky centroval z pozice pravého záložníka Lukáš Hejda, který byl na útočném výletě. Jeho pas bez problémů chytá Tomáš Fryšták.
 
13
Západočeši se prokombinovali k centru z pravé strany, který vyslal směrem za branku hostí Jan Kopic. Další odkop pro hostujícího gólmana.
 
12
Josef Jindřišek se dopustil faulu na Daniela Koláře, to bude zajímavý volný přímý kop pro Plzeňské.
 
11
Viktoriáni si prohodili místa, Milan Petržela je nyní na levém kraji zálohy, kde kombinuje opět s Havlem. Nakonec míč na hřiště nestihl a bude odkopávat Tomáš Fryšták.
 
10
S rohovým kopem si hostující celek poradil bez problémů, následně ještě Siim Luts prohnal vracejícího se Havla.
 
10
Míč se nakonec dostal až na pravé křídlo a bude z toho roh pro domácí tým.
 
9
Západočeši zatím kombinují prakticky pouze po levé straně hřiště, hodně aktivní jsou Havel s Kopicem, kteří nyní vymysleli šanci pro spoluhráče.
 
8
Siim Luts rychle napadal stopery Plzně, kteří museli bleskově odehrát míč na Kozáčika. Ten vše zvládl a Viktoria rozehrává další akci.
 
8
Martin Dostál má nějaké problémy, ale nakonec nepotřebuje ani ošetřit, bude pokračovat ve hře.
 
7
Zajímavá šance pro krajní beky Plzně! Milan Havel dobře prošel do vápna, jeho ránu zblokovali hostující beci, následně mohl dorážet Řezník, ale ani on defenzivu Bohemky nepropálil.
 
5
Tomáš Hořava si narazil míč s Krmenčíkem a už už chtěl vypálit, na poslední chvíli mu míč sebrala defenziva Bohemians. Následně se domácí provinili faulem.
 
4
Domácí se na pravém křídle rovněž dostali k centru do pokutového území, pro míč si však vyběhl Tomáš Fryšták a rozehrává.
 
4
Hostující tým si přichystal i centr, z něj nakonec nic nebylo. Matúš Kozáčik bude odkopávat.
 
3
Klokani dlouho kombinovali na útočné polovině, ale nakonec o míč přišli. Díky dobrému napadání však balon zase získali a přihrávají si na pravé straně.
 
2
Viktoriáni rozjeli útočnou akci po levém křídle, Jan Kopic chtěl oslovit Krmenčíka, ale proti tomuto pasu dobře vystoupila hostující defenziva.
 
1
Matúš Kozáčik si připsal první zákrok po střele ze střední vzdálenosti, plzeňský gólman míč bez problémů kryje.
 
1
Hosté se hned po rozehrávce rozhodli vydat kupředu, ale Benjamin Tetteh byl zastaven domácí obranou. Plzeň se pokusila o brejk, ale i Michael Krmenčík byl rovněž zastaven.
 
1
Utkání právě začalo.
 
Oba celky jsou již na hrací ploše a poslouchají znělku HET ligy. Domácí mají tradiční červenomodré odění, také Bohemians mají své klasické dresy se zelenou a bílou.
 
Plzeňský pravý bek Radim Řezník dnes proti Bohemce odehraje svůj 200. zápas v české nejvyšší fotbalové soutěži!
 
Úvodní sestavy:

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hájek, Havel – Hořava, Hrošovský – Petržela, D. Kolář (C), Kopic – Krmenčík.
Náhradníci: A. Hruška – Zeman, J. Kovařík, Bakoš, Živulić, Ivanschitz, Řezníček.

Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič – Vaníček, Jindřišek (C), M. Hašek, Luts – Mašek – Tetteh.
Náhradníci: Budinský – P. Buchta, Reiter, Jirásek, Dias, Nečas, Kabajev.

Rozhodčí: O. Berka – D. Pospíšil, M. Flimmel.
 
Komentáře před utkáním

Milan Havel (obránce FC Viktoria Plzeň):

„Z bývalých spoluhráčů se těším třeba na Martina Dostála, který hraje zprava. Doufám, že se budeme na hřišti potkávat, bude to pikantnější.“

„Bude to zajímavá zkušenost. Hrozně se těším a doufám, že to zvládneme. Určitě proběhne i nějaké hecování s bývalými spoluhráči a do naší kabiny vypíšu nějakou odměnu. Je důležité, abychom ten zápas zvládli.“

Radim Řezník (obránce FC Viktoria Plzeň):

„Bohemka je disciplinované mužstvo. Sice moc gólů nedává, ale dobře brání a má organizovaný tým. Naposledy jsme tu s nimi hráli 1:1, již tehdy se potvrdilo, že nejde o jednoduchého soupeře.“

„Cítím se dobře a nějak to na sobě necítím. Samozřejmě jsem unavený, ale nemám s tím žádné problémy. Máme zde kvalitní regeneraci a fyzioterapeuty. Podle mě je to i lepší, když hraji pravidelně. Zápas dá člověku vždycky nejvíce potřebných zkušeností.“

(Zdroj: www.fcviktoria.cz)
_____________________________________________

Martin Hašek (trenér Bohemians Praha 1905):

„Hrajeme s vedoucím celkem tabulky. V současnosti se jedná asi o nejsehranější tým z té ligové špičky. Nejspíš nastoupí i v jiné sestavě, oproti pohárovému klání s Beer Shevou. Mohlo by přijít i hodně lidí. Na zápas se moc těšíme. Všichni hráči jsou šikovní. Je těžké někoho detailně vyjmenovávat. Ať už jde o útočníky, záložníky, čí krajní obránce. Stopeři jsou nebezpeční pro změnu při standardních situacích.“

„Zápas se hraje devadesát minut. Jestli dává tým góly hned zkraje utkání, tak buďto vyvine od úvodního hvizdu enormní snahu, nebo protivník není plně soustředěný a od toho se odvíjí výsledek. My chceme být po celou dobu utkání maximálně koncentrovaní.“

Martin Dostál (obránce Bohemians Praha 1905):

„Podle postavení v tabulce nás čeká asi nejlepší možný soupeř v rámci tuzemské nejvyšší soutěže současnosti. Podle toho to bude asi i vypadat. Oni mají kvalitu. Ale já si pamatuji, že jsme tam jeli před rokem po porážce s Hradcem. Dokázali jsme získat bod za remízu, ale mohli jsme myslet i na tři body."

„Nám tyhle zápasy poměrně sedí. Jablonec dal spoustu branek, několikanásobně více než my a také jsme je drželi na uzdě, až na tu jednu situaci. Chceme v Plzni uspět!“

(Zdroj: http://www.bohemians.cz)
 
FC Viktoria Plzeň

Postavení v tabulce: 1.
Počet bodů: 24
Posledních 5 zápasů (HET liga): V V V V V
Počet vstřelených branek: 18
Počet inkasovaných branek: 2

Nejlepší střelec: Michael Krmenčík – 6 branek
Nejlepší nahrávač: Jan Kopic a Michael Krmenčík – 4 asistence
Žluté karty: Tomáš Hájek a Daniel Kolář (2)
Červené karty: Nikdo
Gólmani:
Aleš Hruška – 3 čistá konta
Matúš Kozáčik – 3 čistá konta
 
Bohemians Praha 1905

Postavení v tabulce: 9.
Počet bodů: 10
Posledních 5 zápasů (HET liga): V P R R R
Počet vstřelených branek: 4
Počet inkasovaných branek: 5

Nejlepší střelci: Šmíd, Bartek, Hašek a Jirásek – 1 branka
Nejlepší nahrávači: Nečas a Reiter – 1 asistence
Žluté karty: David Bartek a Milan Kočič (2)
Červené karty: Nikdo
Gólmani:
Tomáš Fryšták – 4 čistá konta
 
Aktuální forma

FC Viktoria Plzeň – Západočeši jsou i nadále v HET lize stoprocentní, mají na svém kontě plný počet 24 čtyř bodů za osm výher v řadě. Viktoriáni útočí na rekord Sparty, pokud vyhrají i duel proti Bohemce, tak tento rekord vyrovnají. Jednalo by se o devátou výhru v řadě od začátku ligy.
______________________________________________

Bohemians Praha 1905 – Klokani se sice drží ve středu tabulky, nicméně střelecky opravdu nezáří. V posledním odehraném kole podlehli Pražané Jablonci 0:1, předtím si připsali bezbrankovou remízu v duelu proti Teplicím. Celkově za osm kol dokázal svěřenci Martina Haška vstřelit pouze čtyři branky.
 
Hezké nedělní odpoledne, vážené fanynky a vážení fanoušci fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu z devátého kola HET ligy! V západočeské Doosan Areně se proti sobě střetnou celky FC Viktoria Plzeň a Bohemians Praha 1905. Přejeme příjemnou zábavu!
 
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.